×

Virtualno okupljanje hrvatske kongresne struke - HUPKT Forum 2020

9. Forum hrvatske kongresne industrije održat će se u virtualnom formatu, 08. prosinca, video streamingom iz hotela Hilton Garden Inn u Zagrebu
HUPKT Forum
HUPKT Forum

Tradicionalni godišnji Forum hrvatske kongresne industrije, u organizaciji Hrvatske udruge profesionalaca kongresnog turizma (HUPKT), održat će se deveti put 8. prosinca, ali ove godine –očekivano – u hibridnom formatu. Organizatori Foruma i govornici će se okupiti uživo u Hilton Garden Inn Hotelu u Zagrebu, poštujući sve nužne epidemiološke mjere, a ostali zainteresirani će Forum moći pratiti virtualno putem streaminga uživo.

Središnja tema – „Upravljanje projektima u kriznim situacijama“

Na Forumu će, kao i svake godine, biti predstavljen dosadašnji rad HUPKT-a i planovi za sljedeću godinu, kao i nacionalna kongresna burza MEETEX te plan rada Kongresnog odjela HTZ-a. Bit će dodijeljene i tradicionalne nagrade i priznanja „Ambasador hrvatskog kongresnog turizma“ najzaslužnijima u industriji.

Ovogodišnja tema Foruma hrvatske kongresne industrije prigodna je za ovu, svima iznimno izazovnu, godinu. O upravljanju projektima u kriznim situacijama kroz uvodno izlaganje govorit će izv. prof. dr. sc. Zoran Krupka s Katedre za marketing Ekonomskog fakulteta Zagreb, nakon čega će uslijediti panel rasprava na kojoj će sudjelovati kolege iz industrije i korporativni organizatori događanja.

Events Industry Council ovoj je temi dodijelio 4 edukacijska boda, a prisustvovanje se boduje i za re-certificiranje članova koji su stekli CCMEP certifikat (obnavljanje potrebno nakon 5 godina).

Program 9. Foruma hrvatske kongresne industrije

10:00 – 10:15 Otvorenje Foruma. Pozdravi MINT, HTZ i HGK
10:15 – 10:35 Pregled aktivnosti HUPKT-a u 2020. i Plan rada za 2021.
10:35 – 10:45 Osvrt na projekt MEETEX
10:45 – 11:00 Plan rada Kongresnog odjela HTZ-a
11:00 – 11:30 Stanka
11:30 – 12:00 Dodjela Nagrade i Priznanja
12:00 – 14:00 Tema: Upravljanje projektima u krizno vrijeme

Uvod u temu: Izv. prof. dr. sc. Zoran Krupka, Ekonomski fakultet, Zagreb
Panel rasprava:

  • Skupovi – Nikica Žunić, PCO agencija Penta
  • Incentivi – Marina Raič-Bobić, DMC agencija 360° incentives & more
  • Hoteli – Josipa Jutt Ferlan, Cluster Hilton Hotels Zagreb
  • Virtualni/hibridni eventi – Adem Braco Suljić, AS Kongresni servis
  • Korporativni eventi – Petra Grabušić, Hattrick-PSK d.o.o.
  • Moderatorica – Aleksandra Uhernik-Đurđek, Eventfully Croatia

14:00 Zatvaranje Foruma

Radionice i CCMEP certificiranje odgođeni za 2021. godinu

Za zimski period 2020. godine, HUPKT je imao predviđen niz edukativnih radionica, kao i tradicionalno CCMEP certificiranje članova. Obzirom da epidemiološka situacija ne dozvoljava druženje uživo, a radi se o vrlo interaktivnim i praktičnim događanjima u kojima polaznici sudjeluju u radnim grupama, ovogodišnje certificiranje, kao i ostali edukativni programi, odgođeni su do sljedeće zime.

Sudjelovanje na 9. Forumu hrvatske kongresne industrije je otvorenog tipa za sve članove kongresno-incentive i event industrije, a prijaviti se možete putem ovog linka.