×

Vodeći hrvatski event centar posluje pod novim imenom

Zagrebački multifunkcionalni event centar do sada poznat pod nazivom Hypo Event Centar postaje Plaza Event Centar s još kvalitetnijom uslugom.
Plaza Event Centar
Plaza Event Centar

Najveći hrvatski multifunkcionalni event centar do sada poznat pod nazivom Hypo Event Centar promijenio je ime u Plaza Event Centar. Do promjene je došlo u skladu s promjenom naziva poslovnog centra u čijem sklopu posluje, koji također nosi novi naziv City Plaza Zagreb. Tijekom 2016. u najsuvremeniju tehničku opremu uloženo je više od 500.000 kuna pa Centar u 2017. ulazi s obnovljenim dvoranama i još višom razinom usluge.

Hypo Event Centar postaje Plaza Event Centar

Plaza Event Centar je tijekom 9 godina postojanja ugostio više od 10.000 događanja na kojima je sudjelovalo više od 2 milijuna posjetitelja. Prosječna ocjena zadovoljstva posjetitelja na uzorku od 2.000 osoba iznosi visokih 4,57, što predstavlja dodatni poticaj za unaprjeđenje usluge. Centrom od 2011. upravlja Mozaik Grupa, tvrtka specijalizirana za organizaciju događanja. Prostor čini sedam vrhunski opremljenih dvorana među kojima je dvorana Kornati, najveća multifunkcionalna dvorana u Zagrebu površine 903 kvadratna metra. Tijekom ove godine Centar bilježi 30% veću popunjenost pa se tijekom 2017. godine očekuju rekordni rezultati.

Hypo Event Centar postaje Plaza Event Centar

Uz najam prostora Mozaik Grupa bavi se i samostalnom organizacijom događanja i realizacijom vlastitih projekata, kao što su Whisky Sajam ZG017 i event festival RSVP. Također organizira događanja za klijente po principu ključ u ruke, kao što je Hospital Days konferencija tvrtke IN2 fokusirana na primjenu tehnologije u zdravstvu i poslovanje bolnica.

Povodom promjene imena i obilježavanja uspješne poslovne godine, Plaza Event Centar upućuje otvoreni poziv svim neprofitnim udrugama. Sve udruge koje tijekom 2017. godine planiraju organizirati događanje mogu se prijaviti na e-mail info@mozaik-grupa.hr te opisati događanje koje planiraju održati i za koje im je potreban prostor. Plaza Event Centar će jednom događanju u organizaciji neprofitne udruge besplatno ustupiti prostor za održavanje događanja.