×

E-Toursova aplikacija za hotelski smještaj u cijelom svijetu

E-Tours, vodeća tvrtka u Hrvatskoj specijalizirana za online organizaciju putovanja, od danas nudi mogućnost pretraživanja, rezervacije i plaćanja smještaja u preko 150.000 hotela u cijelom svijetu.
E-Toursova aplikacija za hotelski smještaj u cijelom svijetu

Riječ je o novoj aplikaciji, pretraživaču koji je nastao unutar samog e-Toursa, a za razliku od dosadašnjeg načina organizacije putovanja, e-Tours sada omogućuje korisnicima da osim pretraživanja i rezervacije hotela sami izvrše i plaćanje smještaja.

Postupak je krajnje pojednostavljen i skraćen na svega tri koraka. Prilikom plaćanja korisnici mogu odabrati obročno plaćanje kreditnim karticama bez kamata, kao i virmansko plaćanje. Aplikacija također podržava i izdavanje računa kao i isprint putne dokumentacije. E-Tours je još uvijek jedini u Hrvatskoj koji ima vlastitu bazu hotelskih soba povezanu s bazama nekoliko svjetskih dobavljača. Godišnje organizira više od 20.000 putovanja, a uz podršku na hrvatskom jeziku, garantira najpovoljnije cijene u regiji.

Uz lansiranje nove aplikacije e-Tours pokreće i vlastiti program kojim želi nagrađivati vjernost svojih korisnika. Korisnici će ubuduće prilikom svake rezervacije sakupljati bodove koje mogu zamijeniti za popuste ili ovisno o broju bodova, besplatna noćenja. Prilikom registracije korisnici dobivaju 40 bodova dobrodošlice, a bodove će dobivati prilikom svake rezervacije.

Nova web aplikacija je dostupna na stranici www.hoteli.com.hr, a u planu je i razvoj mobilne verzije aplikacije.