×

Europapress Holding lansirao travel portal www.Likecroatia.hr

Lansiran je www.likecroatia.hr, najambiciozniji travel portal u Hrvatskoj, objavili su jučer voditelji projekta Like Croatia.
Europapress Holding lansirao travel portal www.Likecroatia.hr

Portal, u potpunosti na engleskom jeziku, turistima po prvi put nudi pregled apsolutno bogate hrvatske ponude: sva bitna ljetna događanja, koncerte, festivale, kulturne sadržaje, ugostiteljske lokale, noćne zabave, smještaj, letove i brojne druge aktivnosti.

'LikeCroatia.hr prvi je portal koji objedinjava sve što hrvatski turizam nudi i pomaže gostima u organiziranju što boljeg odmora', kaže Miran Pavić, urednik digitalnih operacija EPH, u sklopu kojeg Like Croatia izlazi. 'Pomalo je bizarno što sadržaja po obali ima strašno puno, a često se kaže da ne nudimo ništa. Nije točno. Samo je ponekad teško pronaći sve što postoji', kaže Pavić.

Like Croatia je najveći turistički projekt u Hrvatskoj, s više od 40.000 tisuća prodanih vodiča ove godine, s izdanjima na hrvatskom, engleskom, talijanskom i njemačkom. Osim knjiških i džepnih vodiča, Like Croatia također je lansirala tjednik na engleskom Adriatic Times sa izdanjima za Hrvatsku i Crnu Goru, izdala magazine Like Croatia, organizirala odabir restorana Dobri restorani 2012., organizirala regionalnu konferenciju Ha Dva O, u pripremi su i mobilne aplikacije, a do sada je okupljeno 40.000 inozemnih fanova na Facebook stranici.

'Iznimno smo zadovoljni reakcijom stranih i domaćih gostiju koji nas već mjesecima kontaktiraju na Facebooku i pitaju kad ćemo lansirati portal', kaže Hajdi Ćenan, direktorica Like Croatia. Od LikeCroatia.hr očekuje puno, posebno jer su urednica Yelena Primorac i njezin tim uložile tjedne u punjenje bogatih baza, koje sad sadrže tisuće eventova, restorana, savjeta i drugih korisnih sadržaja.