×

Centar Zamet

Rijeka

Centar Zamet suvremeni je kompleks koji uz brojne sportske, trgovačke i uslužne sadržaje nudi i najam potpuno opremljenih VIP sale za sastanke te Male dvorane, prostora za organizaciju bilo koje vrste sastanaka i kongresa za 90 osoba.
2Broj dvorana
22Kapacitet najmanje dvorane
90Kapacitet najveće dvorane
116Površina najveće dvorane
Centar Zamet

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Centar Zamet suvremeni je javni kompleks smješten pokraj tržnice i osnovne škole, a u kojem se uz dvoranu nalaze knjižnica, ured Mjesnog odbora, brojni komercijalni sadržaji, javni trg i javna garaža te kompleks predstavlja društveni, sportski i poslovni centar zapadnog dijela grada Rijeke.

Moderna arhitektura Centra Zamet, projekt studija 3LHD, dodatno je naglasila atraktivnost ovog projekta, kako eksterijera tako i interijera za čiju je izvedbu projektant dobio godišnju nagradu "Bernardo Bernardi" kao najuspješnije ostvarenje na području oblikovanja i unutrašnjeg uređenja u tekućoj godini. Centar Zamet dobitnik je i prestižne nagrade najpoznatijeg svjetskog arhitektonskog portala ArchDaily proglašen je najboljim u kategoriji sportskih građevina u sklopu natječaja "Building of the Year 2009".

Centar nudi raznolike prostore koji mogu poslužiti za organizaciju najzahtjevnijih sportskih dvoranskih takmičenja, koncerata, kongresa, javnih predavanja i raznolikih kulturnih programa. Možemo reći da novi prostor pruža nove mogućnosti za sve građane, a posebno sportaše, djecu, mlade i rekreativce, ali i poslovne subjekte.

Centar Zamet u sklopu svojih sportskih odnosno poslovnih prostora nudi i mogućnost najma Male dvorane. S površinom od 116 m² sala pruža produktivno okruženje za bilo koju vrstu sastanaka i kongresa kazališnog stila, za 90 osoba. Mogućnosti rasporeda su brojne, jer se po želji mogu dodavati i stolovi i te dizajnirati raspored sjedenja po vašoj želji. Dvorana je klimatizirana i opremljena je suvremenom audio opremom te projektorom i platnom.


VIP sala je diskretno pozicioniran prostor površine 113 m², klimatiziran, s pogledom kroz staklenu stijenu na igralište. Opremljena je s dva 50'' plazma televizora s dva zasebna ozvučenja što pruža mogućnost prezentacija spajanjem na računala. Vip sala je direktno povezana dizalom s javnom garažom te caffe barom u sklopu dvorane Centra Zamet.

Moguće je unajmiti i salu Mjesnog odbora Zamet (30 m², kapaciteta 30 sjedala kazališnog stila ili 20 sjedala sa stolovima). Moguće je unajmiti i dio trga kompleksa Zamet, za raznolike aktivnosti (promocije, koncerti i sl.)

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Mala dvorana

Najveći kapacitet: 90. Površina: 116m²
90502821-100

VIP sala

Najveći kapacitet: 22. Površina: 100m²
--22--50

Oprema

 • Video projektor
 • TV
 • DVD player
 • Wi-Fi internet
 • Fotokopirka
 • Printer
 • Skener
 • Faks
 • Ozvučenje
 • Catering
 • Parking
 • Platno/pano

Udaljenosti

6Centar grada(km)
38Zračna luka(km)
6Autobusni kolodvor(km)
5Željeznički kolodvor(km)

Kontakti

Bože Vidasa b.b.51000 Rijeka, Hrvatska
tel: 051 666 696faks: 051 666 673
mail: web: www.centar-zamet.com.hr
Sandra Velčić JuričićRukovoditelj službe prodaje i marketinga
tel: 051 406 443faks: 051 406 449
mail:

Možda će vas zanimati