×

Dinner in the Sky® u Zagrebu ovog lipnja

Izvršni šef kuhinje hotela The Westin Zagreb Tomislav Hruban pripremat će ekskluzivne večere na 50 metara visine, u sklopu projekta Dinner in the Sky®
Dinner in the Sky
Dinner in the Sky

U Zagreb ponovno stiže svjetska atrakcija - jedinstveni projekt Dinner in the Sky®, u kojem će hrvatska publika uživati u kulinarskim specijalitetima na 50 metara visine, i to zahvaljujući hotelskoj grupaciji HUP-Zagreb d.d. Fantastičan doživljaj ovog posebnog događanja, za stolom kapaciteta 22 osobe, koji se podiže na 50 metara visine iznad hotela The Westin Zagreb, očekuje sve zainteresirane od 11. do 15. lipnja.



Dinner in the sky® je dio projekta Events in the sky i odvija se u više od 40 zemalja širom svijeta. Osim ekskluzivnih i jedinstvenih doživljaja, ovaj projekt karakterizira i iznimna briga oko sigurnosti. Svi koncepti su dizajnirani prema njemačkom standardu DIN 4112. Oprema je izrađena u Belgiji pod nadzorom Rheinlanda TÜV i predstavlja vrhunac u sigurnosnim event standardima.

Posjetitelji će moći doživjeti čari vrhunske kuhinje hotela The Westin Zagreb, pod kuharskom palicom višestruko nagrađivanog, izvršnog šefa kuhinje, Tomislava Hrubana. Jedan od najboljih šefova kuhinje u Hrvatskoj i regiji pripremat će birane delicije za niz jedinstvenih gourmet večera te će se pridružiti gostima na visini od 50 metara, kako bi govorio o svojoj strasti prema kuhanju te im približio jela koja će osobno spravljati pod zagrebačkim nebom.

Dinner in the Sky

Organizatori su osmislili različite gastro pakete - ekskluzivnu gourmet večeru (99 eura po osobi), ručak (59 eura), brunch (39 eura), koktel (29 eura) ili šampanjac (29 eura) na 50 metara visine s neponovljivim pogledom na Zagreb i okolicu. Već ih sada možete kupiti na web stranici Dinner in the sky, a od sredine svibnja i na recepciji hotela Westin.

Ukoliko za svoje poslovne partnere želite organizirati posebnu VIP večeru ili imate posebne želje i zahtjeve u periodu gostovanja projekta u Zagrebu, možete se obratiti organizatoru na info@dinnerinthesky.at

Organizatori poručuju: „Dinner in the Sky® jedinstven je događaj za svakoga tko želi neouobičajeni obrok ili sastanak pretvoriti u čarobno iskustvo kojim će trajno zadiviti svoje goste“. Pridružite im se!

Dinner in the Sky

Dinner in the Sky

Dinner in the Sky