×

Hotel Split svojim gostima nudi Tesla "destinacijski punjač"

Hotel Split od sada svojim gostima nudi mogućnost besplatnog punjenja njihovih električnih vozila putem Tesla "destinacijskog punjača".
Tesla punjači u hotelu Split
Tesla punjači u hotelu Split

Hotel Split još je jednom pokazao koliko u svom poslovanju prati „zelena“ i ekološka načela, kao i najnovije svjetske trendove i standarde. U kolovozu ove godine, na parkiralištu hotela Split postavljena su 3 Tesla punjača za električna vozila - tzv. „destinacijski punjači“, koje gosti hotela mogu koristiti potpuno besplatno. Dva punjača su univerzalnog tipa namijenjena svim električnim vozilima, dok je jedan namijenjen isključivo Tesla vozilima. Punjenje Tesla električnih automobila uz pomoć ovoga punjača snage do 22kW svakim satom punjenja omogućuje automobilu vožnju za dodatnih 100 km. Kompletno punjenje automobila traje otprilike nekoliko sati te je besplatno za goste hotela. Uz to, hotel Split svim vlasnicima električnih i hibridnih vozila osigurava i popust na parking.

Tesla "destinacijski punjač" u hotelu Split

Ovim putem se hotel Split priključio velikoj svjetskoj mreži hotela, restorana, trgovačkih centara i resorta s kojima je tvrtka Tesla Motors ostvarila partnerstvo kako bi punjenje električnih automobila učinila što jednostavnijim za sve njihove vlasnike. Jednostavno parkirajte, priključite se i neka se vaš Tesla ljubimac puni dok vi uživate na prekrasnoj plaži hotela Split, u L'Aroma restoranu ili tijekom vašeg višednevnog boravka u hotelu.

Hotel Split nalazi se i na Tesla interaktivnoj stranici na kojoj vozači Tesla vozila vrlo lako mogu pronaći sve punjače u željenoj destinaciji. Splitsko-dalmatinska županija od ove godine je bogatija za 3 lokacije s Tesla punjačima od kojih je jedna i hotel Split. Ova interaktivna karta je ujedno dostupna i putem GPS-a koji se nalazi u navigacijskom sistemu Tesla softwarea tako da vlasnici Tesla vozila mogu jednostavno i lako već u svom vozilu planirati vožnju i izlete te locirati hotel i mjesta na kojima su postavljeni punjači.

Tesla "destinacijski punjač" u hotelu Split

„Hotel Split se od svojih samih početaka temelji na ekološki osviještenom poslovanju što je vidljivo već iz same gradnje, a u prilog tome govore i brojne nagrade, certifikati i neZEH status. Također, veliku pažnju poklanjamo suvremenoj tehnologiji, razvoju i uslugama visokog standarda. Upravo stoga nas jako veseli činjenica da je to prepoznato i od strane Tesla Motorsa s kojima smo ostvarili ovu suradnju. Već smo imali i prvi Tesla automobil na punjenju, a nadam se da ćemo ih „destinacijskim punjačem“ privući još i više.“, izjavio je Mladen Tomić, vlasnik hotela Split.