×

Opatija - Kongresni i insentiv ured

Kvarner

Opatija, elegantna turistička destinacija, središte je rivijere s najdužom tradicijom u turizmu Hrvatske. Kongresni kapaciteti obuhvaćaju više od 50 dvorana sa do 900 sjedišta.
31Broj hotela
2598Smještajnih jedinica
900Najveća dvorana
40 kmUdaljenost od zračne luke

Kongresni i insentiv ured Opatija, kao sastavni dio Turističke zajednica grada Opatije, neprofitna je organizacija čija je uloga promicanje Opatije kao hrvatske kongresne i insentiv destinacije. Kongresni i insentiv ured pruža besplatne i neutralne informacije o mogućnostima organizacije kongresa i insentiva u Opatiji i njenoj okolici.

Aktivnosti Ureda obuhvaćaju svakodnevnu komunikaciju s pružateljima usluga u gradu, organizatorima događanja i potencijalnim klijentima. Ured također potpomaže događanja koja se odvijaju u gradu pružanjem relevantnih informacija i promoviranjem putem internetskih stranica.

Međunarodno djelovanje Ureda usmjereno je na promociju kongresne i insentiv ponude Opatije na specijaliziranim svjetskim burzama za kongresnu djelatnost (IMEX, EIBTM). Kongresni i insentiv ured Opatija punopravni je član.Kongresni i insentiv ured Opatija daje neutralne i besplatne informacije organizatorima kongresnih i insentiv događanja u Opatiji. Osnovne usluge uključuju:

• prijedlog i pronalaženje mjesta događanja
• ugošćavanje studijskih grupa i inspekcijskih posjeta
• prijedlozi za društvene programe, te izlete prije i poslije događanja
• opskrbljivanje promotivnim materijalom
• pomoć kod izbora profesionalnih kongresnih organizatora
• pomoć kod izrade ponuda

Kongresni katalog "Opatija - kongresna destinacija s tradicijom" je vodič za organizatore događanja koji na jednom mjestu predstavlja kompletnu kongresnu i insentiv ponudu Opatije i okolice.

Kontakt

Goran Pavlović
Menadžer za kongresni i ostale oblike turizma
tel: +385 51 603 273
fax: +385 51 271 699
e-mail: convention.bureau@visitOpatija.com