×

Poreč - Poslovni turizam

Istra

Već godinama zaredom u raznim akcijama koje provode hrvatski mediji i nacionalna Turistička zajednica, Poreču nema premca kada je riječ o prvom mjestu. Toliko nagrada i priznanja nema niti jedan hrvatski turistički grad.

Kao najveći turistički centar u Hrvatskoj, Poreč raspolaže raznovrsnim smještajnim mogućnostima. Među ostalim i s desetak hotela opremljenima za kongrese, seminare i druge poslovne skupove. Uz polivalentne dvorane i sale za sastanke, predavanja i prijeme s kvalitetnom tehnikom i poslugom (simultano prevođenje, ozvučenje, dia i kino projektori, video, PC osobna računala, faks, uređaji za kopiranje, simultano prevođenje, hostese) hoteli nude i kvalitetnu ugostiteljsku uslugu (bankete, koktele, svečane večere, osvježenja u stankama).

Između i nakon poslovnih obveza brojne su mogućnosti sportsko-rekreativnog opuštanja u hotelima (bazeni, saune, fitnes i trim kabineti) i oko njih (sportske dvorane, teniska i druga igrališta, biciklistične staze), zabavni sadržaji (disko bar, kockarnica), te izletnički itinerari (Brijuni, Pula, unutrašnjost Istre, Venecija) i kulturni programi (koncerti, izložbe, muzeji).

Za kongresne grupe i programe hoteli daju posebne, povoljnije cijene.

istra.hr