×

Umag - ATP Croatia Open

Istra

Umag, mali grad i luka na sjeverozapadnoj obali Istre, predstavlja »vrata Hrvatske u Europu«. Umag je danas grad turizma i sporta. Posebno je poznat kao sportski centar Istre s obzirom da već godinama kao domaćin ATP turnira, ugošćuje brojne svjetske zvijezde svjetskog tenisa.

Mali broj turnira ove kategorije može se pohvaliti tolikim imenima svjetske teniske elite: Thomas Muster, Gustavo Kuerten, Marcelo Rios, Carlos Moya, Alberto Berasategui, Filippo Volandri, Novak Djoković, Ivan Ljubičić, David Ferrer, Guillermo Canas...

No Umag nije samo tenis. Iz godine u godinu sve bogatiji i zanimljiviji program zabavnog sadržaja, namijenjen različitim ukusima gostiju željnih zabave, prati glavna, teniska događanja.

To su druženja različita po sadržaju i karakteru, od dnevnih sportskih aktivnosti i druženja s poznatim sportašima do ekskluzivnih partija, koncerata i cijelonoćne zabave.

Odličan omjer dnevne zabave, popodnevnih mečeva i raznih večernjih koncerata i partija postali su razlogom za dolazak u Umag.

istra.hr