×

Zagreb - Kongresna ponuda

Zagreb

Glavni grad Republike Hrvatske - Zagreb, jedna je od europskih najmlađih metropola, a istovremeno i jedan od najstarijih europskih gradova čija pisana povijest datira još iz 11. stoljeća.
57Broj hotela
4098Smještajnih jedinica
1851Najveća dvorana
16 kmUdaljenost od zračne luke

Bogata ponuda zagrebačkih smještajnih kapaciteta i prostora za održavanje kongresa i poslovnih sastanaka svake vrste zajedno sa starom gradskom jezgrom, bogatim povijesnim nasljeđem, živopisnom kulturnom ponudom, srdačnim domaćinima, opuštenom atmosferom, uzbudljivim gastronomskim avanturama i zadivljujućom okolicom, čine Zagreb idealnom destinacijom za kongrese, konferencije, poslovne sastanke i incentive putovanja.

Zagreb raspolaže velikim brojem raznolikih prostora za male i velike poslovne sastanke, te kongrese s velikim brojem delegata, a nudi i zanimljive mogućnosti za organizaciju nezaboravnih incentiva ili evenata.

Hoteli s 4 i 5 zvjezdica, dvorane smještene u samoj povijesnoj jezgri Zagreba, mnogobrojni muzeji i galerije, kao i profesionalni PCO-i i DMC-i pretvorit će Vaš kongres, incentive ili event u uspješni događaj o kojem će se još dugo pričati.

Zagreb - hoteli
U Zagrebu je trenutno 57 hotela, od čega 1540 kreveta u hotelima 5*, 3198 kreveta u hotelima 4 *, 49 kreveta u hotelima 4/3*, 2329 kreveta u hotelima 3* i 281 krevet u hotelima 2*.

WESTIN ZAGREB (poslovno-kongresni hotel)
Hotel Westin 5* je smješten u srcu Zagreba i član je međunarodne hotelske grupacije Starwood.

ESPLANADE ZAGREB HOTEL *****
Glasoviti Esplanade 5*, hotel bogate povijesti i duge tradicije, otvoren je 1925. godine.

SHERATON ZAGREB (poslovno-kongresni hotel)
Hotel Sheraton 5* smješten je u centru grada te je član međunarodne hotelske grupacije Sheraton.

DOUBLETREE BY HILTON HOTEL ZAGREB ****
DoubleTree by Hilton Hotel Zagreb 4*, otvoren krajem 2012. godine, smješten je u poslovnoj zagrebačkoj četvrti u Green Gold kompleksu

HOTEL ANTUNOVIĆ ****
Hotel Antunović 4* otvoren je 2006. godine, a nalazi se na zapadnom ulazu u grad.

HOTEL DUBROVNIK ****
Hotel Dubrovnik 4* smješten je na središnjem gradskom Trgu bana Jelačića.

HOTEL INTERNATIONAL ****
Hotel International 4* smješten je u centru poslovne zone grada, idealno za smještaj poslovnih gostiju i organizaciju svih vrsta događanja.

PANORAMA ZAGREB HOTEL ****
Panorama Zagreb Hotel smješten je u blizini poslovnog i povijesnog središta Zagreba, a ističe se spektakularnim panoramskim pogledom na grad i konferencijskom ponudom.

HOTEL PALACE ****
Hotel Palace 4* nalazi se u središtu grada, u blizini glavnih zagrebačkih muzeja i galerija te preko puta jednog od najljepših gradskih parkova - Zrinjevca. Nosi oznaku "Hotel baština".
Hotel Palace

Popis ostalih hotela s konferencijskim kapacitetima možete pronaći na www.meetinzagreb.hr

NAPOMENA: Fotografije su vlasništvo arhive Turističke zajednice grada Zagreba.