×

Zagreb - Kongresne dvorane

Zagreb

Glavni grad Republike Hrvatske - Zagreb, jedna je od europskih najmlađih metropola, a istovremeno i jedan od najstarijih europskih gradova čija pisana povijest datira još iz 11. stoljeća.
57Broj hotela
4098Smještajnih jedinica
1851Najveća dvorana
16 kmUdaljenost od zračne luke

Glazbeno-kongresni centar Vatroslav Lisinski
Otvoren je 1973. godine, a obnovljen 1999. godine. Za održavanje kongresa i sastanaka na raspolaganju su velika i mala dvorana, četiri salona za sastanke i veliko funkcionalno predvorje (izložbena površina od gotovo 1900 četvornih metara horizontalno i oko 3000 četvornih metara vertikalno) s tri snack bara. U prizemlju je kavana Lisinski.

Velika dvorana ima 1851 sjedala, dok je u maloj dvorani više od 300 sjedećih mjesta. Koncertna i kongresna dvorana Vatroslava Lisinskog ozvučena je vlastitim razglasom, a ima i ugrađenu opremu za simultano prevođenje te druge tehničke mogućnosti. Dvorane su povezane audio, video i komunikacijskim linijama.
KD Vatroslav Lisinski

Kongresni centar Zagrebačkog velesajma
Izgrađen je u sklopu sajamske institucije utemeljene 1909. godine, kao jedne od najstarijih u ovom dijelu Europe. Nudi čitav niz konferencijskih dvorana, izložbeni prostor te prostor za događaje većih razmjera sa ukupnim kapacitetom od preko 2.000 sjedećih mjesta. Centar ima modernu tehničku konferencijsku opremu te ugostiteljske objekte koji pružaju i catering usluge za bankete i prijeme svih veličina. Kongresni centar Zagrebačkog velesajma pripravan je tehnički i profesionalno odgovoriti zahtjevima za realizaciju svih vrsta događanja.

Zagrebački Velesajam

Plaza Event Centar
Plaza Event Centar je moderan konferencijski centar ukupnog kapaciteta oko 1700 sjedaćih mjesta (velika dvorana za 1000 ljudi i više manjih dvorana ukupnog kapaciteta 300 osoba) uz veliki izložbeni prostor. Također, u sklopu centra su kafići i restorani, wellness centar, vrtići i podzemna garaža te trgovine i uslužne djelatnosti (samoposluživanje, kozmetički i frizerski salon, kemijska čistionica, papirnica, gift-shop i sl).

Hypo Expo XXI

Forum Zagreb
Kongresni centar Forum Zagreb nalazi se u poslovnom centru Green Gold. Ima deset višenamjenskih dvorana koje se po potrebi mogu međusobno povezivati tako da najveći prostor može primiti 375 osoba u kazališnom postavu. Dvorane su opremljene najsuvremenijom opremom, a uz njih je na raspolaganju izložbeni prostor kao i ugostiteljske usluge.

Forum Zagreb