×

Zagreb - Kongresni ured

Zagreb

Glavni grad Republike Hrvatske - Zagreb, jedna je od europskih najmlađih metropola, a istovremeno i jedan od najstarijih europskih gradova čija pisana povijest datira još iz 11. stoljeća.
57Broj hotela
4098Smještajnih jedinica
1851Najveća dvorana
16 kmUdaljenost od zračne luke

U okviru Turističke zajednice grada Zagreba djeluje Kongresni ured kao specijalizirani odjel. Njegova primarna zadaća je promocija grada Zagreba kao idealne destinacije za domaće i međunarodne kongrese, skupove, sastanke, posebne evente i incentive putovanja te pomoć organizatorima pri provođenju kandidatura.

Promotivne aktivnosti Kongresnog ureda:• nastupi na međunarodnim kongresnim burzama i radionicama, organiziranje samostalnih radionica u zemlji i inozemstvu

• izrada i distribucija promidžbenih materijala s kongresnom tematikom, oglasi u kongresnim i incentive publikacijama

• suradnja s novinarima koji obrađuju kongresno i incentiv ponude i tržišta, organizacija njihovih posjeta Zagrebu

Kongresni ured Zagreba pruža nepristranu savjetodavnu potporu organizatorima domaćih i međunarodnih kongresa i skupova, te daje stručne savjete kako realizirati kandidaturu. Pomaže pri sastavljanju dokumenata za podnošenje kandidature, npr. izrada „bid booka“, organizira inspekcijski posjet i prema potrebi posebnu prezentaciju Zagreba na skupu na kojem se donosi odluka o gradu domaćinu.

KontaktTZGZ - Kongresni ured
Kaptol 5, 10000 Zagreb
Kontakt osoba: Zlatan Muftić, direktor Kongresnog ureda
Tel: +385 1 4898 555
Mail: info@meetinzagreb.hr