×

Astronomski centar Rijeka

Rijeka

Astronomski centar jedinstveni je objekt u Hrvatskoj ali i šire, kojeg čine digitalni planetarij, zvjezdarnica, velika i mala sala, multimedijalna radionica, prostor za prodaju ulaznica, caffe bar te dvije terase od koji je jedna panoramska, s prekrasnim pogledom na Kvarner.
3Broj dvorana
20Kapacitet najmanje dvorane
60Kapacitet najveće dvorane
73Površina najveće dvorane
Astronomski centar Rijeka

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Zadovoljstvo nam je predstaviti vam jedinstveni objekt Astronomski centra Rijeka, kojim upravlja tvrtka Rijeka sport d.o.o. S ovog fantastičnog mjesta krećemo na putovanje svemirskim prostranstvima, gledajući kroz teleskop zvjezdarnice ili ostajući bez daha u najsuvremenijem digitalnom planetariju u Hrvatskoj i puno šire. Centar je dobitnik europske nagrade u kategoriji razvoja javne usluge te nekoliko nacionalnih nagrada iz grana turizma i marketinga.

Također, tu se održavaju različite prezentacije, edukacije, manji koncerti, sastanci i konferencije. Ovaj jedinstveni centar u ovom dijelu Europe objedinjuje zvjezdarnicu, digitalni planetarij, caffe bar, multimedijalnu salu, veliku salu, malu dvoranu te dvije terase, od kojih je jedna panoramska, s najljepšim pogledom na Kvarner, Rijeku i njeno zaleđe, a druga, na samom ulazu u Centar, idealna je za intimne skupove na otvorenom. U relativno kratkom periodu, od otvaranja u travnju 2009. godine, Astronomski centar Rijeka postao je prepoznatljivo mjesto po svojoj lokaciji, doživljaju za sve posjetitelje zahvaljujući programima na svjetskom nivou u dvorani planetarija, vedrom interijeru, uređenju, opremljenosti, simbiozi svih prostora, blizini autoceste kao i gradskog prijevoza te pogledu na Kvarner i zaleđe.


Najam dvorana i ostalih prostora
Astronomski centar Rijeka nudi mogućnost najma konferencijske sale, multimedijalne sale, planetarija, te dvije terase – donje, ispred ulaza u objekt i gornje, panoramske, na krovu objekta.

Konferencijska (velika) sala - prostorija je idealna za provedbu sastanaka, konferencija i prezentacija za otprilike 60ak sudionika, s mogućnostima različitog razmještaja stolica odnosno stolova. Sala je klimatizirana i opremljena sa suvremenom audio i video opremom (42 inčni plazma televizor na kojeg se može spojiti računalo, priključci za adsl internet, projektor, platno, razglas, mikrofon).

Multimedijalna sala – prostorija sa 7 stolnih računala i jednim multimedijalnim projektorom Planetarij - prostor s 50 udobnih sjedala posloženih amfiteatralno, dizajniranih za praćenje programa (projekcija) na svodu kupole putem najsuvremenijih digitalnih projektora, posebne računalne instalacije i kvalitetnog razglasa. Također postoji i mogućnost predavanja s govornikom ispred auditorija.

Caffe bar - kreativno dizajniran prostor caffe bara kao mjesto za okrijepu kavom i pićima, te pruža i mogućnost cateringa vašim gostima

Terase - a) donja terasa: idealno u kombinaciji s prostorom caffe bara, za goste koji žele biti na otvorenom b) panoramska terasa: mjesto s jednim od najljepših pogleda na Kvarnerski zaljev, Rijeku i njeno zaleđe

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Velika konferencijska sala

Najveći kapacitet: 100. Površina: 73m²
60302020-100

Multimedijalna radionica

Najveći kapacitet: 20. Površina: 34m²
20141212-20

Oprema

 • Video projektor
 • Platno/pano
 • Flipchart
 • TV
 • DVD/Blu-Ray player
 • Fotokopirka
 • Printer
 • Faks
 • Ozvučenje
 • Mikrofon
 • Mikrofon bežični
 • Izložbeni prostor

Usluge

 • Catering
 • Parking

Udaljenosti

3Centar grada(km)
32Zračna luka(km)
3Autobusni kolodvor(km)
4Željeznički kolodvor(km)

Kontakti

Trg Viktora Bubnja 151000 Rijeka, Hrvatska
tel: 051 406 443faks: 051 455 701
mail: web: www.rijekasport.hr
Mihovil VlahovićReferent prodaje i marketingatel: 051 406 431mob: 091 229 2060mail:
Amra FajićProdajatel: 051 406 431mail:
Astronomski centar Rijeka

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati