×

Bazeni Kantrida

Rijeka

Novi kompleks Bazeni Kantrida uz svoje sportske, ugostiteljske i trgovačke prostore nudi i mogućnost najma konferencijske sale te sale za sastanke. Uz površinu od 90m² konferencijska sala pruža produktivno okruženje za bilo koju vrstu sastanaka i kongresa, dok je manja sala primjerenija sastancima i manjim prezentacijama.
2Broj dvorana
30Kapacitet najmanje dvorane
60Kapacitet najveće dvorane
90Površina najveće dvorane
Bazeni Kantrida

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Bazeni Kantrida smješteni su uz samo more, na zapadnom dijelu Rijeke, na podjednakoj udaljenosti od riječkih i opatijskih hotela. Bazenima Kantrida dodijeljena je brončana medalja u kategoriji objekata za vodene sportove od strane Međunarodnog olimpijskog odbora (IOC) i Međunarodnog udruženja za sportske i rekreacijske objekte (IAKS) kao i posebno priznanje (IPC Distinction) Međunarodnog paraolimpijskog odbora za objekte prilagođene osobama s invaliditetom. Bazeni Kantrida dobitnici su i nekoliko nagrada u kategoriji turizma i sportske rekreacije. Ova sportsko-rekreativna atrakcija, izgrađena sredinom 2008. godine, zaprima površinu 38.500 m² što uključuje pet plivališta, od čega se izdvajaju dva olimpijska bazena i bazen za skokove u vodu, javna garaža, šetnica, plaža, fitness i wellness centri, restoran, caffe bar i drugi sadržaji.

Konferencijska salaUz površinu od 90m², konferencijska sala pruža produktivno okruženje za bilo koju vrstu sastanaka i kongresa kazališnog stila, za cca 60 osoba. Sala je klimatizirana, s prirodnim svjetlom i pogledom kroz staklenu plohu na Olimpijski bazen 1 (dvoransko plivalište s kliznim krovom), te na centar grada Rijeke i more.

Sala za sastanke opremljena je plazma televizorom, bežičnim internetom i svom potrebnom opremom za održavanje seminara, edukacija i slično. Sala može primiti između 20 i 30 osoba.

Oprema
Opremljena je suvremenom audio i video opremom. Od opreme u sali nalazi se 42˝ (inčni) plazma televizor na kojeg se može spojiti računalo. Također, prostorija je opremljena priključcima za adsl internet i gradski wireless. Razglas prostorije je samostalan s ugrađenim zvučnicima od 5 W smještenih po cijeloj prostoriji te s bežičnim mikrofonom za što kvalitetniji rad.

Dodatni sadržaji
Poslije predavanja sudionici predavanja/prezentacije mogu se opustiti u jednom od bazena i wellness prostoru. Svoje partnere možete ugostiti u restoranu ili jednom od dva caffe-bara.

U sklopu kompleksa Bazena Kantrida nalazi se i garaža s gotovo 150 parkirališnih mjesta, dućan sa sportskom opremom i kiosk.

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Konferencijska sala

Najveći kapacitet: 60. Površina: 90m²
60302220-100

Sala za sastanke

Najveći kapacitet: 30. Površina: 35m²
30121612-30

Oprema

 • Video projektor
 • Platno/pano
 • Wi-Fi internet
 • Laptop
 • TV
 • DVD/Blu-Ray player
 • Fotokopirka
 • Printer
 • Skener
 • Faks
 • Ozvučenje
 • Mikrofon bežični

Usluge

 • Catering
 • Parking

Udaljenosti

6Centar grada(km)
38Zračna luka(km)
6Autobusni kolodvor(km)
5Željeznički kolodvor(km)

Kontakti

Trg Viktora Bubnja 151000 Rijeka, Hrvatska
tel: 051 406 443faks: 051 621 915
mail: web: www.rijekasport.hr
Mihovil VlahovićReferent prodaje i marketingatel: 051 406 431mob: 091 229 2060mail:
Amra FajićProdajatel: 051 406 431mail:
Bazeni Kantrida

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati