×

Centar Zamet

Rijeka

Centar Zamet, svjetski i nacionalni dobitnik nagrada za arhitekturu i druge vrste oblikovanja, suvremeni je kompleks koji uz brojne sportske, trgovačke i uslužne sadržaje nudi i najam Glavne dvorane te dva manja prostora, Mala dvorana i VIP sala, za organizaciju koncerata, sajmova, kongresa, bilo koje vrste sastanaka od 5 do 5.000 ljudi!
3Broj dvorana
5Kapacitet najmanje dvorane
5000Kapacitet najveće dvorane
116Površina najveće dvorane
Centar Zamet

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Moderna arhitektura Centra Zamet, projekt studija 3LHD, naglašava atraktivnost ovog objekta, kako eksterijera tako i interijera za čiju je izvedbu projektant dobio godišnju nagradu "Bernardo Bernardi" kao najuspješnije ostvarenje na području oblikovanja i unutrašnjeg uređenja u tekućoj godini. Centar Zamet dobitnik je i prestižne nagrade najpoznatijeg svjetskog arhitektonskog portala ArchDaily - proglašen je najboljim u kategoriji sportskih građevina u sklopu natječaja "Building of the Year 2009" kao i dobitnik srebrne nagrade Međunarodnog olimpijskog odbora (IOC) i Međunarodnog udruženja za sportske i rekreacijske objekte (IAKS) u kategoriji sportski dvorana.

Centar Zamet suvremeni je javni kompleks, izgrađen sredinom 2009. godine koji objedinjuje sportsko-polivalentnu dvoranu, javnu garažu, knjižnicu, mjesni odbor, poslovne prostore te trg koji objedinjuje cijeli centar sa zapadnim kvartom grada.

Centar nudi raznolike prostore koji mogu poslužiti za organizaciju najzahtjevnijih sportskih dvoranskih takmičenja, koncerata, kongresa, javnih predavanja i raznolikih kulturnih programa. Možemo reći da novi prostor pruža nove mogućnosti za sve građane, a posebno sportaše, djecu, mlade i rekreativce, turiste te poslovne subjekte.
 
Velika dvorana
Centar Zamet kao glavnu atrakciju nudi veliku dvoranu kapaciteta u kojoj je moguće organizirati velike kongrese i forume za više od  3.700 ljudi no objekt je moguće i transformirati u manji prostor. Dvorana je klimatizirana te nudi dio tehničke podrške za različite tipove manifestacija.
 
Ukupan broj sjedala na tribinama A, B i C: 2.198 kom, VIP TRIBINA: 128, MJESTA ZA OSOBE S INVALIDITETOM (zapadni ophod, 1. kat): 23. Moguće je i postavljanje dodatnih stolica na prostor partera 1.300 kom.
 
Mala dvorana
S površinom od 116 m² Mala dvorana pruža produktivno okruženje za bilo koju vrstu sastanaka i kongresa kazališnog stila, za 90 osoba. Mogućnosti rasporeda su brojne, jer se po želji mogu dodavati i stolovi i te dizajnirati raspored sjedenja po vašoj želji. Dvorana je klimatizirana i opremljena je suvremenom audio opremom te projektorom i platnom. Svakako se izdvaja i VIP sala s pogledom koja gleda na glavnu dvoranu te je prostor za intimne sastanke, radionice i predavanja manjeg tipa.

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Velika dvorana

Najveći kapacitet: 2198 .
2198 -----

Mala dvorana

Najveći kapacitet: 90. Površina: 116m²
90502821-100

VIP sala

Najveći kapacitet: 22. Površina: 100m²
--22--50

Oprema

 • Video projektor
 • Platno/pano
 • Wi-Fi internet
 • TV
 • DVD/Blu-Ray player
 • Fotokopirka
 • Printer
 • Skener
 • Faks
 • Ozvučenje

Usluge

 • Catering
 • Parking

Udaljenosti

6Centar grada(km)
38Zračna luka(km)
6Autobusni kolodvor(km)
5Željeznički kolodvor(km)

Kontakti

Bože Vidasa b.b.51000 Rijeka, Hrvatska
tel: 051 666 696faks: 051 666 673
mail: web: www.centar-zamet.com.hr
Mihovil VlahovićReferent prodaje i marketingatel: 051 406 431mob: 091 229 2060mail:
Amra FajićProdajatel: 051 406 431mail:
Centar Zamet

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati