×

Draga di Lovrana

Lovran

U restoranu Draga di Lovrana možete uživati u ukusnim plodovima divnog zeleno-plavog svijeta koji je okružuje. Blagost mora, divljina šume, svježina i čistoća zraka Učke - sve je tu, u čarobnoj gastronomskoj izvedbi.
2Broj dvorana
40Kapacitet najmanje dvorane
100Kapacitet najveće dvorane
-Površina najveće dvorane

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Restoran - hotel Draga di Lovrana smjestio se 7,5 km iznad tipičnog primorskog mjestašca Lovrana, točnije u Lovranskoj dragi, na 400 m nadmorske visine. Od pogleda iz Drage zastaje dah jer istovremeno zahvaća more, grad Rijeku, otoke Cres i Krk te planinu Učku i njezinu najvišu točku.

Svoj preporod hotel Draga di Lovrana doživljava 2005. godine kada je ponovno, nakon potpune rekonstrukcije otvoren, prema uzoru na izvornu građevinu. Vlasnici, Sanja i Christian Nikolac ponovo su u njega udahnuli život. Vanjski izgled objekta odiše bogatom povijesti i carskom prošlosti jer je car Franjo Josip, davne 1910. godine i sam uživao u blagodati Hotela Draga di Lovrana.

U restoranu Draga di Lovrana možete uživati u ukusnim plodovima divnog zeleno-plavog svijeta koji je okružuje. Blagost mora, divljina šume, svježina i čistoća zraka Učke - sve je tu, u čarobnoj gastronomskoj izvedbi. Sve je podređeno gurmanskom uživanju s pogledom na prirodu iz koje besprijekorno svježe namirnice stižu ravno na vaš stol između ostalog i zahvaljujući ulovu ribarskih brodica „Petar Pan", koje imaju iste vlasnike kao i Draga di Lovrana. U ponudi restorana su uz riblje i mesni specijaliteti tipični za naše podneblje. Naglasak kuhinje je na zadržavanju originalnog gušta pojedinog jela, dakle inzistiranje na prirodnom i autentičnom jelu.

Nudi se i širok asortiman kvalitetnih bijelih i crnih vina, desertnih vina, pjenušaca i šampanjaca.

Restoran Draga di Lovrana pogodan je za obilježavanje raznih poslovnih i obiteljskih događaja. Objekt raspolaže sa 4 dvokrevetne sobe, te apartmanom koji ima više 100 m2, koji su uređeni modernim dizajnom 21. stoljeća.

U vodećih je 100 restorana ušao 2006., 2007. i 2008. godine.

Novo radno vrijeme
Od 11.10.2010. restoran će biti zatvoren ponedjeljkom
Od 01.11.2010. - 01.03.2011. radimo četvrtak, petak, subotu i nedjelju od 13:00 - 23:00. Ostale dane radimo po dogovoru.

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Restoran, interijer

Najveći kapacitet: 100.
----100-

Terasa - restoran

Najveći kapacitet: 70.
----70-

Konoba, interijer

Najveći kapacitet: 40.
----40-

Terasa - konoba

Najveći kapacitet: 250.
----250-

Usluge

  • Catering
  • Parking

Udaljenosti

-Centar grada(m)
-Zračna luka(m)
-Autobusni kolodvor(m)
-Željeznički kolodvor(m)

Kontakti

Lovranska Draga 151415 Lovran, Hrvatska
tel: 051 294 166tel: 098 327 093faks: 051 291 826
mail: web: www.dragadilovrana.hr
Sanja Nikolacvlasnica
mail:

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati