×

Galerija Klovićevi dvori

Zagreb

Galerija Klovićevi dvori rado ustupa svoje prostore za održavanje domjenaka, marketinških evenata, koncerata, stručnih skupova, press konferencija i drugih sličnih događanja. Za tu svrhu moguće je koristiti nekoliko prostora: atrij, foaje, kafić, predavaona, izložbeni prostor. 
3Broj dvorana
50Kapacitet najmanje dvorane
150Kapacitet najveće dvorane
500Površina najveće dvorane
Galerija Klovićevi dvori

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Galerija Klovićevi dvori smještena je u zgradi čija je gradnja započela sredinom 17. stoljeća, ali je nedugo zatim dijelom stradala u požaru pa je kasnije obnavljana, nadograđivana i pregrađivana. Nekadašnji isusovački samostan, u kojem su do tada bili uredi i arhivska spremišta, najradikalnije je promjene doživo u vremenu od 1974. do 1983. godine kada je preuređen u reprezentativni prostor za izlaganje umjetnina. Od tada su u Galeriji održane mnoge izložbe slika i skulptura proslavljenih svjetskih i hrvatskih umjetnika. Prostor Galerije kao i vrlo lijep atrij pogodni su za održavanje sastanak, prijema i banketa.

Bivši isusovački kompleks svoju ljepotu duguje i plastično - dekorativnim elementima na svom vanjskom pročelju, ali i onim dvorišnima. Kameni portal na zapadnom pročelju svojim rustičnim kvadrima odaje renesansnog majstora, dok je drugi portal, današnji ulaz u Galeriju, djelo visokog baroka iz 1783/4. godine. Sinteza renesanse i baroka rezultirala je iznimno harmoničnim rješenjem, pri čemu je barokni portal postao zaštitni znak Galerije Klovićevi dvori. Jedinstvenost ovog kompleksa potvrđuje se ulaskom u atrij koji svojom kontemplativnošću naprosto mami posjetioca za ostanak.

ATRIJ - zaprima otprilike 700 stojećih mjesta i 150 sjedećih.

FOAJE - zaprima otprilike 200 stojećih ili 120 sjedećih mjesta.

PREDAVAONICA - multimedijalna dvorana, opremljena tehničkom opremom potrebnom za održavanje simpozija, predavanja i press konferencija, kapaciteta 50 sjedećih mjesta.

Svi prostori su klimatizirani.

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Atrij (na otvorenom)

Najveći kapacitet: 150. Površina: 500m²
150----700

Foaje

Najveći kapacitet: 120. Površina: 200m²
120----200

Predavaonica

Najveći kapacitet: 50. Površina: 60m²
50----100

Oprema

  • Video projektor
  • Platno/pano
  • Laptop

Udaljenosti

-Centar grada(m)
15Zračna luka(km)
1Autobusni kolodvor(km)
1Željeznički kolodvor(km)

Kontakti

Jezuitski trg 410000 Zagreb, Hrvatska
tel: 01 48 51 926faks: 01 4852 116
mail: web: www.gkd.hr
Antonio Picukarić
tel: 01 4851 926
mail:
Galerija Klovićevi dvori

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati