×

Hotel Astarea

Dubrovnik - Mlini

Hotel Astarea smješten je u pitoresknom naselju Mlini, na dubrovačkoj rivijeri, nedaleko Dubrovnika. Za sve one koji traže mirno utočište od suvremenog životnog tempa, hotel Astarea idealna je destinacija za savršen odmor. Hotel Astarea nudi i mogućnost organizacije poslovnih sastanaka, kongresa i konferencija u prostranim i tehnički opremljenim dvoranama. Na raspolaganju vam stoji business centar u kojem možete razvijati svoje poslovanje i dogovarati nove projekte uz besplatan bežični internet. Ovaj hotel u blizini Dubrovnika vam osigurava jedinstvenu ponudu za cjelokupan poslovni događaj.
3Broj zvjezdica
4Broj dvorana
300Kapacitet najveće dvorane
307Broj smještajnih jedinica
Hotel Astarea

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Smještaj
Potpuno obnovljen hotel Astarea na Dubrovačkoj rivijeri, modernog dizajna s naglašenom notom autentičnog dalmatinskog ugođaja, u cijelosti je prilagođen svim zahtjevima svojih gostiju. Hotel Astarea raspolaže s 307 soba i četiri apartmana s moderno uređenim interijerom opremljenim prema suvremenim hotelskim standardima. Sve sobe imaju balkon s pogledom na more i obližnje otoke ili mediteranski vrt za opuštajući odmor u neposrednoj blizini Dubrovnika.


Na raspolaganju vam stoji:

 • 145 Dvokrevetnih/twin soba s francuskim krevetom
 • 138 Dvokrevetnih/twin soba s odvojenim krevetima
 • 10 Dvokrevetnih soba povezanih vratima
 • 10 Trokrevetnih soba
 • 4 Apartmana

Kongresna ponuda
Moderno opremljene i klimatizirane dvorane hotela Astarea idealno su mjesto za organizaciju različitih seminara, kongresa te svih poslovnih i privatnih događanja. U hotelu možete izabrati između četiri dvorane ovisno o vašim potrebama i željama.

Konferencijske dvorane Beterina i Bobara pogodne su za organizaciju svih većih događanja dok su manje dvorane Vrelo i Tupina idealne za intimniju atmosferu.

Dvorana Beterina može primiti do 242 sudionika dok dvorana Bobara prima do 300 sudionika, a raspored sjedenja prilagođava se Vašim potrebama. Ukoliko trebate dvoranu za veliki broj sudionika idealna je forma kino dvorane sa 242 sjedeća mjesta dvorane Beterina te čak 300 mjesta dvorane Bobara.

Za predavanja, seminare ili stručne skupove dostupno je 130 mjesta i stolova dvorane Beterina te 300 mjesta i stolova dvorane Bobara u formi klasične učionice. Dvorane se mogu se iskoristiti i u formi okruglog stola za manje i važnije sastanke.

Nešto manje dvorane Vrelo i Trupina pogodne su za poslovne prezentacije i sastanke sa manjim brojem sudionika.

Stručno osoblje hotela Astarea pobrinuti će se za organizaciju i sve ostale važne detalje u skladu sa Vašim željama i potrebama. Za sva pitanja, informacije i rezervacije obratite nam se s povjerenjem.

Ostali sadržaji
Tijekom vašeg boravka u Hotelu Astarea možete iskoristiti niz usluga koje će olakšati i upotpuniti boravak u hotelu.

Prijevoz i izleti
Izleti u Dubrovnik i duž Dubrovačke rivijere: ukoliko želite želite razgledati okolicu ili stići do određene destinacije nudimo uslugu prijevoza, mogućnost transfera mini busom ili brodom kao i uslugu rent-a-car-a. U ponudi su razni izleti brodom ili busom kako bi vaše turističko iskustvo bilo što potpunije i raznovrsnije.

Bogata gastronomska ponuda
U hotelu Astarea očekuje vas bogata gastronomska ponuda. Počastite se lokalnim specijalitetima spravljenima prema tradicionalnim recepturama ili se opustite uz koktele i umirujuć pogled na more. Konoba Astarea nudi spoj tradicionalne hrane i mediterananske kuhinje.

Spa, fitness & wellness
Iskusite opuštajuće trenutke u našem wellness centru, hotelskom bazenu s grijanom morskom vodom, vanjskom bazenu ili u kristalno čistom moru nadomak hotela. Ukoliko želite svoje slobodno vrijeme provesti u hotelu na usluzi vam je spa zona s finskom saunom, a nudimo i širok spektar masaža i tretmana od kojih izdvajamo: anti-stress masažu, švedsku masažu, sportsku masažu te masažu toplim kamenjem. Naš fitness centar kompletno je opremljen različitim spravama za kardio i vježbe snage.

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Beterina

Najveći kapacitet: 130. Površina: 230m²
130100----

Bobara

Najveći kapacitet: 240. Površina: 490m²
200150--240-

Vrelo

Najveći kapacitet: 35. Površina: 90m²
3530-25--

Tupina

Najveći kapacitet: 40. Površina: 110m²
4035-3035-

Oprema

 • Video projektor
 • Platno/pano
 • Flipchart
 • Wi-Fi internet
 • TV
 • Fotokopirka
 • Printer
 • Skener
 • Faks
 • Izložbeni prostor

Usluge

 • Catering
 • Dekoriranje
 • Parking

Udaljenosti

8Centar grada(km)
10Zračna luka(km)
10Autobusni kolodvor(km)
-Željeznički kolodvor(m)

Kontakti

Marka Marojice 4020207 Dubrovnik - Mlini, Hrvatska
tel: 020 484 066faks: 020 486 362
mail: web: www.dubrovnik-riviera-hotels.hr
Jasminka MiletićSamostalni referent prodaje MICEtel: 020 601 384faks: 020 486 600mail:
Ivana MuhoberacSales Executive – MICEtel: 020 601 384faks: 020 486 600mail:
Hotel Astarea

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati