×

Hotel i restoran San Rocco

Brtonigla

Tradicija, mirisi i okusi Istre, obiteljsko okruženje doveli su Hotel i Restoran San Rocco na najviše pozicije istarske, a i hrvatske scene.
2Broj dvorana
25Kapacitet najmanje dvorane
25Kapacitet najveće dvorane
-Površina najveće dvorane

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Drevno obiteljsko imanje, slijedeći najstrože kriterije restauracije, pretvoreno je u ekskluzivni turistički kompleks opskrbljen komforom i svim potrebnim sadržajima koje iziskuju moderni europski hoteli visoke kategorije.

Kompleks se sastoji od triju zdanja, a u onom, koje je nekad bilo vila gospodara, se uz recepciju nalaze restoran, elegantan wine-bar, zajedničke prostorije, te 10 otmjenih soba od kojih su neke sa pogledom na more, a ostale gledaju na samo mjesto. Detalje pogledajte ovdje.

Elegantan je restoran nastao iz prostorija bivšeg podruma u kojemu su se proizvodila obiteljska vina malvazija i istarski teran. Gastronomska ponuda je bogata, a temelji se pretežito na sezonskim specijalitetima te tipičnim istarskim proizvodima, kao što su riba, tartuf, gljive, pršut i ostalo, koje ćete moći popratiti velikim izborom regionalnih i internacionalnih vina.

Glavni se obroci, kao i doručak, mogu posluživati na prostranoj terasi nasuprot prekrasnog vanjskog bazena, koji je još jedna od privlačnosti hotela.

U vodećih je 100 restorana ušao 2006., 2007. i 2008. godine. Hotel San Rocco je tri godine za redom proglašen najboljim malim obiteljskim hotelom u Hrvatskoj - 2007., 2008. i 2009. godine.

Članovi obitelji Fernetich, vlasnici hotela - Tullio, Rita, Teo, Luana i Rocco - potrudit će se da pretvore vaš odmor u nezaboravan doživljaj u prekrasnom, intimnom i elegantnom ambijentu.

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Restoran

Najveći kapacitet: 25.
----25-

Vinoteka

Najveći kapacitet: 25.
------

Oprema

  • Video projektor
  • Platno/pano
  • Wi-Fi internet

Usluge

  • Catering
  • Parking

Udaljenosti

-Centar grada(m)
-Zračna luka(m)
-Autobusni kolodvor(m)
-Željeznički kolodvor(m)

Kontakti

Srednja ulica 252474 Brtonigla, Hrvatska
tel: 052 725 000faks: 052 725 026
mail: web: www.san-rocco.hr
Teo Fernetichvoditelj

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati