×

Hotel Osam

Supetar

Hotel Osam, Adults only na otoku Braču nalazi se u povijesnom centru grada Supetra. Boutique hotel modernog dizajna raspolaže sa 31 smještajnom jedinicom. Vrhunski dizajn, idealna lokacija i ljubazno osoblje čini hotel Osam savršenim mjestom za organizaciju manjih poslovnih susreta.
4Broj zvjezdica
2Broj dvorana
15Kapacitet najveće dvorane
31Broj smještajnih jedinica
Hotel Osam

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Upoznajte Supetar!

Supetar je pravi otočki gradić i najveće naselje na Braču, pravo je srce otoka smješteno na njegovom sjeveru. Izvrsno je polazište za istraživanje ovog prekrasnog, raznolikog i vrlo zanimljivog otoka. Supetar je ujedno administrativno, kulturno, gospodarsko i turističko središte, a trajektnom vezom odlično je povezan sa Splitom.

Supetar obiluje povijesnim naslijeđem, što ne čudi, jer njegova povijest seže u vremena rimskih careva. To potvrđuju ostaci iz 6. stoljeća: ranokršćanski mozaik pored Župne crkve i ville rustice na punti Sv. Nikole uz gradsku plažu Banj. Prošećite i do gradskog groblja i pogledajte mauzolej obitelji Petrinović, djelo Tome Rosandića, a iznad Supetra, s divnim pogledom na Brački kanal, posjetite jednu od 19 očuvanih ranoromaničkih crkvi na Braču, crkvicu sv. Luke. Također, ne propustite se upoznati sa zbirkom Ivana Rendića, koji se smatra ocem hrvatskog modernog kiparstva.

U Supetru ćete pronaći prekrasne i čiste plaže - Banj i Tri Mosta glavne su gradske plaže u Supetru. Acapulco je plaža koju ćete uočiti čim se iskrcate s trajekta u Supetru. Šljunčana je, a specifična je po lukobranu koji Acapulco dijeli na dva zaljeva i daje prepoznatljiv izgled plaži koji je danas nezaobilazan motiv gotovo svake razglednice iz Supetra.

Hotel Osam

Adults Only, Hotel Osam smješten je u samom centru slikovitog gradića Supetar, na otoku Braču. Intimno okruženje hotela pruža gostima ne samo opuštajuću atmosferu, već i priliku da otkriju brojne zanimljivosti na otoku Braču. Idealan položaj hotela Osam, samo nekoliko koraka od mora i centra grada Supetra s trgovinama, tržnicom, barovima i restoranima, pruža najbolji doživljaj otočkog načina života.

Hotel raspolaže sa 31 smještajnom jedinicom. Sve smještajne jedinice moderno su dizajnirane i opremljene. Svaka soba ima balkon/terasu, klima uređaj, mini bar, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, vlastitu kupaonicu s tušem. Dizajn interijera spaja tradicionalne kamene detalje s elementima suvremenog uređenja.

U sklopu hotela nalazi se a la carte restoran Otok s ponudom lokalnih i internacionalnih specijaliteta i biranih vina, vanjski/unutarnji grijani bazen, sauna, te Roof Top bar koje je krajnje mjesto za opuštanje s jedinstvenim pogledom na zalazak sunca, planine i supetarsku luku.

Konferencijska ponudaZa potrebe održavanja poslovnih događanja na raspolaganju su dvije sale za sastanke, svaka kapaciteta maksimalno 15 osoba, opremljene audio-vizualnom opremom, te besplatnim bežičnim internetom.

Na upit su dostupne dodatne dvorane za sastanke za maksimalno 358 osoba u Waterman Forum kongresnom centru unutar Waterman Svpetrvs Resorta (samo 500m od hotela Osam).

Ovaj boutique hotel predstavlja savršeno utočište samo za odrasle (za rezervaciju je potrebno imati min. 16 godina).

Enjoy the unique island lifestyle!

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Island meeting room

Najveći kapacitet: 15. Površina: 30m²
15-1212--

Pyandora meeting room

Površina: 30m²
----12-

Oprema

 • Video projektor
 • Platno/pano
 • Flipchart
 • Wi-Fi internet
 • TV
 • Fotokopirka
 • Printer
 • Skener
 • Ozvučenje
 • Mikrofon
 • Mikrofon bežični
 • Izložbeni prostor

Usluge

 • Catering
 • Dekoriranje
 • Parking

Udaljenosti

100Centar grada(m)
40Zračna luka(km)
500Autobusni kolodvor(m)
-Željeznički kolodvor(m)

Kontakti

Vlačica 321 400 Supetar, Hrvatska
tel: 021 552 333faks: 021 552 300
mail: web: www.hotel-osam.com
Dasen Šlender
mob: 091 449 9556
mail:
Hotel Osam

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati