×

Hotel-restoran Boškinac

Novalja

Osim za hotelske goste, restoran je otvoren i za sve druge posjetitelje koji žele osjetiti čari, prednosti i jedinstvenost mediteranske otočne kuhinje koja slijedi trendove najboljeg svjetskog kulinarstva.
2Broj dvorana
45Kapacitet najmanje dvorane
45Kapacitet najveće dvorane
-Površina najveće dvorane

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Ambiciozni restoran Boškinac nudi harmoniju okusa i mirisa temeljenu na kombinaciji domaćih sezonskih namirnica s travama i začinima podneblja. Gosti mogu uživati u nezaboravnoj slow food ponudi i kušanju ponajboljih vina kuće uz pojedina jela. U ponudu su uključena hrvatska i svjetska jela, a osim domaćih nude se i birana tuzemna i inozemna vina.

Kreativna kuhinja učestalim mijenjanjem menija, nizanjem sljedova po filozofiji Boškinac, bogatim začinima, okusom i dekoracijom preporučuju restoran kao mjesto neponovljivih doživljaja i sjećanja. Pored gastro vikenda, u kojima šefovi kuhinja održavaju predavanja za hobi kuhare, zatim sommelierskih vikenda za popularno sommelierstvo, održavaju se također tečajevi za menagere nove generacije kao i drugi specijalizirani vikend programi.

Hotel Boškinac u ponudi ima osam prostranih soba i tri apartmana. Hotel Boškinac dobitnik je Plavog cvijeta Hrvatske Turističke Zajednice, dobitnik je i prvog Adriana u 2007. za najbolji mali hotel u hrvatskoj, po anketi Slobodne dalmacije i najvećeg tour operatera u zemlji Adriatica.net-a, tkđ. dobitnici smo posebnog priznanaja HTZ-e 2008. za poseban doprinos u uređenju autohtonog hotelskog ambijenta, kao i brojnih gradskih i županijskih priznanja za doprinos u turizmu.

Mali obiteljski hotel idealno je mjesto za organiziranje team buildinga, work shopova i poslovnih sastanaka za grupe do 30 ljudi.

Među rekreativno - sportske ponude ubrajamo mogućnost jahanja, škole jahanja za sve uzraste, zatim mountin bike, robinzon i adrenalina aktivnosti u sklopu vikend ponude za team building programe. Dodatne ponude sadrže mogućnost korištenja barčica, organiziranog branja grožđa i maslina, sakupljanje ljekovitih trava, izleta u prirodu, posjet prirodnih i arheološki vrijednih lokaliteta.

Usred novaljskog polja, kojih petstotinjak metara ispred hotela, nalazi se crkvica Sv. Antona u kojoj je moguće organizirati romantična vjenčanja.

U vodećih je 100 restorana ušao 2004., 2005., 2006., 2007. i 2008. godine.

Neradni period u godini: 03.01. - 10.02.

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Restoran, interijer

Najveći kapacitet: 45.
----45-

Terasa

Najveći kapacitet: 30.
----30-

Oprema

  • Video projektor
  • Platno/pano
  • Wi-Fi internet

Usluge

  • Catering
  • Dekoriranje
  • Parking

Udaljenosti

-Centar grada(m)
-Zračna luka(m)
-Autobusni kolodvor(m)
-Željeznički kolodvor(m)

Kontakti

Novaljsko polje bb 53291 Novalja, Hrvatska
tel: 053 663 500faks: 053 663 501
mail: web: www.boskinac.com
Boris Šuljićvlasnik

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati