×

Hotel Varaždin

Varaždin

Hotel Varaždin otvoren je u kolovozu 2007. godine, a zahvaljujući svojoj dobroj lokaciji, visokoj razini usluge, te stručnosti i ljubaznosti osoblja, naše usluge postaju sve traženije diljem Hrvatske i šire.
3Broj zvjezdica
1Broj dvorana
60Kapacitet najveće dvorane
27Broj smještajnih jedinica
Hotel Varaždin

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Hotel Varaždin će Vas šarmirati i osvojiti svojim jedinstvenim ugođajem i specifičnom arhitekturom, pružiti Vam trenutke opuštanja i ugode u svojih 27 moderno uređenih klimatiziranih soba, a zbog brzog i lakog pristupa internetu i parkirnih mjesta za goste, hotel je idealan za poslovne ljude, ali i svakog tko je došao uživati u ljepotama našeg grada. Osobito se ponosimo našom gastronomskom ponudom, u kojoj možete kušati domaća autohtona i internacionalna jela, sve zaliti vrhunskim vinima i za kraj osladiti nepce i uživati u brojnim slasticama iz naše bogate ponude.

Hotel se nalazi nedaleko od centra grada, u neposrednoj blizini željezničkog kolodvora. Posebnim pogodnostima kao što je besplatni brzi pristup internetu, klimatiziranost svih soba s mogućnošću individualne regulacije, parkirnim mjestima za goste, hotel je savršeni izbor za poslovne ljude, ali svakog putnika koji želi uživati u znamenitostima našeg prekrasnog grada.

U jedinstvenoj atmosferi, profesionalno i ljubazno osoblje ispunit će sva očekivanja da boravak u našem hotelu bude nezaboravan. Dokaz tome su brojni stalni gosti hotela koji svojim prenošenjem preporuka o kvaliteti usluge promiču pozitivnu reputaciju.

Osim kvalitetnih smještajnih kapaciteta, hotel raspolaže sa klimatiziranom dvoranom u kojoj je moguće organizirati različite poslovne susrete, seminare, konferencije, promocije te ostala društvena i kulturna događanja. Po potrebi se može organizirati domjenak u restoranu hotela. Maksimalni kapacitet dvorane je 60 mjesta, a opremljena je LCD projektorom, projekcijskim platnom i flip chartom.

Dopustite da hotel Varaždin bude mjesto Vaših susreta, opuštanja, poslovnih uspjeha, ugodnih druženja i svečanih trenutaka.

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Dvorana

Najveći kapacitet: 60. Površina: 63m²
60303535-60

Oprema

 • Video projektor
 • Platno/pano
 • Flipchart
 • TV
 • DVD/Blu-Ray player
 • Fotokopirka
 • Printer
 • Skener
 • Faks

Usluge

 • Catering
 • Parking

Udaljenosti

500Centar grada(m)
80Zračna luka(km)
500Autobusni kolodvor(m)
20Željeznički kolodvor(m)

Kontakti

Kolodvorska 19 42000 Varaždin, Hrvatska
tel: 042 290 720tel: 290 729faks: 042 201 915
mail: web: www.hotelvarazdin.com
Andrijana HutinskiVoditeljica hotela
tel: 042 290 720mob: 099 3139 336faks: 042 201 915
mail:
Hotel Varaždin

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati