×

Hotel Villa Magdalena

Krapinske Toplice

Hotel Villa Magdalena je prvi hotel, kategorije četiri zvjezdice u Hrvatskom Zagorju, smješten na pitomom brežuljku u samom centru Krapinskih Toplica samo 45km od Zagreba. Riječ je o jedinstvenoj lokaciji za opuštanje, wellness, vrhunski gastronomski doživljaj i poslovne sastanke do 60 sudionika.
4Broj zvjezdica
2Broj dvorana
60Kapacitet najveće dvorane
24Broj smještajnih jedinica
Hotel Villa Magdalena

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Hotel raspolaže s ukupno 18 Spa Premium soba i 6 Spa Luxury/Family Suiteova. Sobe/suiteovi nude jedinstvenu uslugu – unutar svake smještajne jedinice nalazi se jacuzzi s direktnim spojem na izvore termalne vode Krapinskih Toplica. Poseban ugođaj pružit će Vam i panoramski pogled sa svake terase – jedinstveni pogled na zagorske brege. Sve sobe imaju besplatni Wi-fi, LCD TV, klimatizaciju, minibar. Svaki detalj uređenja namijenjen je potpunom opuštanju.

Na najvišoj etaži objekta nalazi se 350m2 panoramske wellness & spa oaze. Novi prostor wellnessa proširen je i obogaćen unutarnjim grijanim bazenom s vanjskom sunčanom terasom, novim prostorima za masaže, parnom saunom te fitnesom. Nudimo bogat izbor masaža i tretmana za njegu lica i tijela.

Restoran hotela Villa Magdalena je mjesto vrhunskog gastronomskog doživljaja.  Restoran je najnagrađivaniji restoran u Hrvatskom Zagorju i jedan od top restorana u regiji. Ponuda se bazira na spoju najboljeg od tradicionalne zagorske kuhinje koju upotpunjujemo elementima modernih talijanskih i francuskih kuhinja.  Jelovnik je inspiriran sezonskim namirnicama te se često mijenja kako bi namirnice uvijek bili svježe. Poseban ponos restorana su slijedovi kojima se potiče uživanje u raznim kombinacijama okusa te jedinstvenoj prezentaciji hrane.

Za Vaše poslovne sastanke i radionice, VIP večere i koktele, na raspolaganju se nalaze dvije prostorije: „Tweet room”  i „Chat room”, koje se spajaju za potrebe većih grupa. Obje prostorije opremljene su vrhunskim tehničkim sadržajima te svim ostalim uvjetima kako bi Vaši sastanci bili što uspješniji i kreativniji, a Vaša produktivnost i stvaralaštvo na vrhuncu. Maksimalni kapacitet organiziranog događanja je 60 osoba.

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Chat Room

Najveći kapacitet: 16. Površina: 33m²
1616201214-

Tweet Room

Najveći kapacitet: 25. Površina: 41m²
2518201614-

Chat+Tweet

Najveći kapacitet: 60. Površina: 74m²
6030403030-

Oprema

 • Video projektor
 • Platno/pano
 • Flipchart
 • Wi-Fi internet
 • Laptop
 • TV
 • Printer
 • Skener
 • Mikrofon
 • Mikrofon bežični

Usluge

 • Catering
 • Dekoriranje
 • Parking

Udaljenosti

100Centar grada(m)
60Zračna luka(km)
300Autobusni kolodvor(m)
12Željeznički kolodvor(km)

Kontakti

Mirna ulica 149217 Krapinske Toplice, Hrvatska
tel: 049 233 333faks: 049 233 345
mail: web: www.villa-magdalena.net
Danijela MiškovićProdaja
tel: 049 233 333mob: 091 243 3353faks: 049 233 345
mail:
Hotel Villa Magdalena

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati