×

Komin Dubrovnik

Dubrovnik

Bez obzira živite li u Dubrovniku ili ste posjetitelji, preporučamo Vam da svakako posjetite restoran Komin, specifičnog interijera dubrovačkog kraja s prekrasnim taracama u hladu mediteranskog raslinja.
2Broj dvorana
50Kapacitet najmanje dvorane
80Kapacitet najveće dvorane
-Površina najveće dvorane

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Bogata gastronomska ponuda tradicionalne kao i internacionalne kuhinje samo je jedan od razloga za posjet rastauranta Komin. Poznati smo kao restoran dugogodišnje tradicije, kvalitete ponude i usluge, a veliki broj naših stalnih gostiju samo je pokazatelj predanog rada kao i naprestanog ulaganja u ugostiteljstvo.

Pozivamo Vas da kušate tipičnu dalmatinsku kuhinju i druga jela s naše bogate trpeze. Uživajte u hladovini tarace uz birana vina iz naše ponude.

Naš ugostiteljski kapaciteti sastoje se od tri cjeline tako da u tradicionalnom dijelu restorana možemo ugostiti do 50 osoba, u klasičnom dijelu restorana do 80 osoba, dok tarace su namjenjene za 200 gostiju.

Tradicionalni dio restorana Komin, može ugostiti do 50 osoba. Interijerom je dočarano tradicionalno okružje koje se do danjašnjih dana zadržalo u bližoj dubrovačkoj okolici. Popret koji se nalazi na sredini ovog dijela restorana na kome neprestano gori vatra, uz poznatu tradicionalnu dubrovačku kuhinju pravi je doživljaj za sve naše cijenjene goste.

Restoran Komin raspolaže i s klasičnim djelom koji može primiti do 80 gostiju. Ovaj dio restorana nemjenjen je održavanju raznih manifestacija. Zbog izuzetne fleksibilnosti razmještaja stolova prostor je prilagodiv svim opcijama. Izgled restauranta, presvlake na stolicama kao i druge dekoracije na vašem su izboru.

Naše tarace mogu primiti do 200 gostiju. Mediteranska vegetacija, brižno održavana, za vrelih ljetnih dana stvara hladovinu te taracu pretvara u oazu dobrog raspoloženja i izuzetne gastronomske ponude.

Pozivamo Vas da se zabavite i opustite uz birana jela i dobru kapljicu. Bez obzira što je povod ugodnog druženja, svadba, godišnjica braka, krizma ili prezentacija rado ćemo Vam pomoći u organizaciji te Vašim uzvanicima ostaviti najbolje dojmove. Jelovnik pogledajte ovdje.

 

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Klasični dio

Najveći kapacitet: 80.
----80-

Tradicionalni dio

Najveći kapacitet: 50.
----50-

Ljetna tersa

Najveći kapacitet: 200.
----200-

Udaljenosti

-Centar grada(m)
-Zračna luka(m)
-Autobusni kolodvor(m)
-Željeznički kolodvor(m)

Kontakti

Iva Dulčića 13620000 Dubrovnik, Hrvatska
tel: 020 448613faks: 020 437134
mail: web: www.restaurant-komin.com

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati