×

Konoba Makina

Vodice

Prostor konobe Makina pruža Vam mogućnost uživanja u vrhunskoj atmosferi, bilo da želite uživati u intimnoj atmosferi uz vatru s domaćeg kamina, diskretnoj atmosferi poslovnog objeda ili slaviti u društvu većeg broja dragih ljudi.  
2Broj dvorana
60Kapacitet najmanje dvorane
100Kapacitet najveće dvorane
-Površina najveće dvorane

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Interijer, namještaj, oprema i raspored prostorija konobe Makina pružaju rijetko viđene mogućnosti prilagodbe raznim situacijama. Ukoliko želite uživati u intimnoj diskretnoj atmosferi, u toplini drveta i mirisu domaćeg kamina, na raspolaganju Vam stoje diskretno odvojeni stolovi u srcu konobe. Promjenom rasporeda stolova, prostor se u tren oka pretvara u toplu salu za proslave koje mogu primiti do 60 uzvanika. Za veće proslave, do 100 uzvanika, na raspolaganju Vam stoji vanjski grijani zatvoreni štekat. Bez ozira na veličinu prostora i broj uzvanika, Vaši će se gosti osjećati kao kod svoje kuće.

Gastronomija
Nije važno jeste li ljubitelj mesa ili ribe, želite li bogat objed, ukusan snack ili tek uživanje u atmosferi uz pokoji pikantni zalogaj i gutljaj vrhunskog vina, u jelovniku Makine ćete pronaći nešto po svom guštu.
Svakodnevno nudimo preko pedeset različitih ribljih i mesnih jela. Od tjestenina, rižota i pizze, pa sve do nadaleko čuvene peke „Makina" u kojoj se miješaju svi mirisi i okusi tradicionalne dalmatinske kuhinje.

Specijalitet kuće - peka Makina
Peka se oduvijek izdizala iznad svih drugih načina pripreme jela. Peka je u ovim krajevima uvijek predstavljala „više od objeda". Peka je istinski doživljaj Dalmacije, miris ognjišta i veza s našim starima. Bez obzira je li pod pekom kruh, pivac, teletina ili plodovi mora, svaki se objed uz peku pretvara u gozbu.

Jedinstveni gastronomski doživljaj koji objedinjava mirise komina dalmatinske zagore i svježih plodova Jadranskog mora. Školjke, škampe i oborita riba pripremljene na ovakav način pretvaraju se u gozbu za pamćenje.

Vinsku kartu pogledajte ovdje.

Proslave
Proslave su najbolje kada su u dobrom društvu i odličnom ambijentu. Proslavite svoj rođendan, obljetnicu, godišnjicu braka ili mature, krizmu ili pričest vašeg djeteta uz domaću spizu i pismu dalmatinskih klapa. Naravno, u obiteljskoj atmosferi autentične dalmatinske konobe.

Spojite ugodno s korisnim. Konoba Makina idealno je mjesto za organizaciju poslovnih domjenaka i prezentacija Vaših proizvoda. Velik izbor tradicionalnih i suvremenih jela, ugodna atmosfera i prostor koji omogućava prihvat većeg broja gostiju pružit će Vama i Vašim gostima nezaboravno druženje. Uz vrhunsku spizu i bogat izbor vina, nudimo i mogućnost organizacije žive glazbe, a na Vama je da odaberete: ugodni zvuci dalmatinskih klapa, veseli tonovi zabavljačkih bendova ili zlatni zvuci slavnoskih tamburaša. Jednostavnim intervencijama u prostoru, konoba se u tren oka pretvara u idealan, topli prezentacijski prostor.

Sobe Makina
Smješteni u srcu Vodica, na dohvat ruke svim atraktivnim sadržajima i događajima, tijekom boravka u sobama konobe „Makina" možete doživjeti svu draž odmora u Vodicama.

Ujutro uživajte u doručku na terasi s pogledom na vodičku marinu, poslijepodne lagano odšetajte do obližnje plaže i restorana, a navečer se slobodno prepustite noćnom životu Vodica bez razmišljanja o prijevozu doma.

Cijene noćenja pogledajte ovdje

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Sala

Najveći kapacitet: 60.
----60-

Zatvoreni štekat

Najveći kapacitet: 100.
----100-

Udaljenosti

-Centar grada(m)
-Zračna luka(m)
-Autobusni kolodvor(m)
-Željeznički kolodvor(m)

Kontakti

Ive Juričev Cote 2022211 Vodice, Hrvatska
tel: 022 440015tel: 095 4400 155faks: 022 339587
mail: web: www.makina-vodice.com

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati