×

Nacionalni restoran Croatia Turist

Đakovo

N.R. "Croatia - Turist se nalazi u srcu Slavonije, Đakovu, u samom centru grada, 200 m od đakovačke katedrale. Preko puta restorana se nalazi predivan Strossmayerov park, što gostima pruža poseban ugođaj prirode. Svojom tradicijom, te uslugom N.R. Croatia - Turist je imala čast ugostiti velike dužnosnike i javne osobe.    
1Broj dvorana
250Kapacitet najmanje dvorane
250Kapacitet najveće dvorane
-Površina najveće dvorane

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

N.R. Croatia - Turist je obiteljski posao s obzirom na dugi niz godina poslovanja Ivan Balog je 2008.g. otišao u mirovinu, te je poznat kao najstariji ugostitelj obrtnik u Osječko-baranjskoj županiji koji je toliko godina obavljao djelatnost tj. vodio obrt. Svoj posao je predao sinu Reneu Balogu, koji također dug niz godina radi uz oca tj. od 1987. g. svojim iskustvom Reneo balog je uspješno nastavio voditi restoran, kao i otac.

U ugodnom ambijentu nacionalnog restorana gostima se nude specijaliteti domaće i internacionalne kuhinje. U restoranu možete iskušati veliku vrstu ponuđenih jela, počevši od:

• hladna jela i predjela
• juhe
• gotova jela
• jela po narudžbi
• jela s roštilja - grilla
• jela od ribe
• vegetarijanska kuhinja
• razne salate
• deserti

Imamo mnogo vrsta menia, primamo organizirane dječje ekskurzije, te povoljnim cijenama od 30,00 - 40,00 kn po osobi - djetetu, smo vrlo dustupni svakoj ekskurziji, kao i ekskurzijama odraslih osoba - možete pogledati ponude za dječje menue na našoj internet stranici, sve ostale ponude radimo na Vaš upit, prema željama gostiju.

Primamo sve vrste proslava, kao što su: svatovi, krštenje, pričesti, krizme, svečani ručkovi, zaruke i tome slično, te između ostalog pripremamo i karmine.

Catering
Vršimo uslugu cateringa, te uslugu dostave hrane organiziranim domjencima. Planirate li proslaviti rođendan, promociju, zaruke ili bilo koji drugi događaj, važan da ga podijelite s prijateljima, rodbinom ili poslovnim partnerima, catering je upravo ono što Vam je potrebno. Na taj način rješavate problem planiranja jela, aranžiranja jela i postavljanja stolova, te konačnog pranja suđa i posuđa.

Organizacija svatova, krštenja, zaruka i tome slično, moguća je kombinacija 100% naše usluge ili po dogovoru samo najam sale (stranka ima mogućnost sama izvršiti nabavu hrane i pića)

Pansion
U sklopu restorana nalaze se sobe za noćenje. Imamo 8 soba - 16 postelja (jednokrevetne, dvokrevetne i apartman) koje odiše svježinom koja dopire iz parka J.J. Štrossmayera, a unutarnji dekor s prepoznatljivim detaljima unosi dodatni mir za ugodan odmor kao da ste u svom domu... U sklopu svatova u ponudi su i sobe za noćenje, što mladencima ili njihovim gostima.

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Restoran, interijer

Najveći kapacitet: 250.
----250-

Terasa

Najveći kapacitet: 50.
----50-

Udaljenosti

-Centar grada(m)
-Zračna luka(m)
-Autobusni kolodvor(m)
-Željeznički kolodvor(m)

Kontakti

Preradovića 2531400 Đakovo, Hrvatska
tel: 031 813 391faks: 031 814 063
mail: web: www.croatiaturist.hr
Reneo Balogvlasnik

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati