×

Restaurant Dream

Rovinj

Dream je koncipiran kao "living restaurant" tj. restoran koji "živi, ima dušu", i gdje se kao u snu, stapaju staro i novo, klasična i kreativna kuhinja. Kao takav, ponudit će vam pored domaće istarske i talijanske kuhinje i popularne specijalitete internacionalne kuhinje
1Broj dvorana
35Kapacitet najmanje dvorane
35Kapacitet najveće dvorane
-Površina najveće dvorane

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Restoran Dream je uvršten među sto najboljih restorana u Hrvatskoj za godinu 2007 i 2008. Sama koncepcija restorana kao i jela su neformalni, a porcije su veće nego u restoranima sličnog tipa. Zavisno od sezone jela se mijenjaju tako da se jelovnik prilagođava ponudi na tržnici. Zahvaljujući tom konceptu i jedinstvenom ugođaju restoran Dream je postao omiljeno mjesto stranih posjetitelja.

Living restaurant Dream se nalazi se uz rivu u samom središtu starog grada Rovinja. Smješten je u objektu iz 19. stoljeća kojega su vlasnici Amir i Darija Kadunić, u cijelosti detaljno rekonstruirali nastojeći sačuvati sve autohtone arhitektonske detalje poput starih ertih i kamenog oluka, a u donjem dijelu objekta, gdje je smješten restoran, restaurirali su kamene zidove i istarski kamin, a podne površine pokrili posebno obrađenim starim tavelicama i u njih uklopili mozaike. U Dreamu ćete osjetiti duh starih vremena ali i sve otkucaje gradskog života, a pri tome u miru autentične i posebne atmosfere, kušati sve tradicionalne specijalitete ovoga prekrasnog, jedinstvenog područja, gdje se stapaju netaknute prirodne ljepote šuma i mora.

"Living restaurant Dream" će Vam ponuditi aktualna predjela kao što su carpaccio od ribe ili mesa, vitello tonnato, salatu od plodova mora, hobotnice ili rakovice kao i velike salat-tellere ili pak naravno tradicionalni istarski pršut s izborom sireva. Svježa riba je prema dnevnoj ponudi, zgotovljena po Vašoj želji, na žaru ili tradicionalno, u pećnici ili pak "a la Provancale" ili u soli. Jela od tjestenine su posebno zastupljena u našoj ponudi, lasagne al forno, canelloni, razne vrste špageta i njoka i naravno tradicionalni istarski fuži ili pljukanci s tartufima ili pak sa srnećim sote-om.

U tzv. "mesnu ponudu" uvrstili smo uvijek popularan sote Stroganoff i različite vrste bifteka s žara ili s tartufima, ali i veoma popularno jelo meksičke kuhinje chilli con carne. Također nudimo španjolsku paellu, a omiljena su i jela azijske kuhinje piletina chilli ili curry i kozice u curry umaku s rižom basmati. Od slastica nudimo sladolednu tortu, chocolate mousse, panna cottu, tople maline s sladoledom, palačinke, svježe voće i sorbetto, a novost je domaća rožata.

radno vrijeme: 11-23

neradni period u godini: 10.01. - 01.02.

 

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Restoran, interijer

Najveći kapacitet: 35.
----35-

Terasa

Najveći kapacitet: 50.
----50-

Udaljenosti

-Centar grada(m)
-Zračna luka(m)
-Autobusni kolodvor(m)
-Željeznički kolodvor(m)

Kontakti

Joakima Rakovca 1852210 Rovinj, Hrvatska
tel: 052 830 613faks: 052 830 613
mail: web: www.dream.hr

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati