×

Restoran Bitoraj

Fužine

2Broj dvorana
75Kapacitet najmanje dvorane
75Kapacitet najveće dvorane
-Površina najveće dvorane
Restoran Bitoraj

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Bitoraj je u vlasništvu obitelji Kauzlarić i nastavlja dugu ugostiteljsku tradiciju prvog fužinarskog pansiona Neda otvorenog 1933. godine. Smješten je u samom centru Fužina, dobro okružen stoljetnim goranskim šumama sa osiguranim parkingom za svoje goste.

U potpunosti obnovljen u rujnu 2007.g., Bitoraj Vam nudi komociju koja će Vas iznenaditi i opustiti, ne samo Vaše tijelo već i duh. Svih naših 20 soba uređeno je tradicionalnim stilom kako bi osigurali našim gostima ambijent u kojem se neće osjećati kao kod kuće. Naše luksuzno opremljene sobe ispunit će Vaše kako poslovne, tako i profinjene privatne zahtjeve. Moderan ADSL pristup internetu omogućit će Vam nesmetano obavljanje posla dok uživate u nezamjenjivom miru goranskih šuma.

Našu već dobro provjerenu gastronomsku ponudu autohtonih goranskih jela uz svakodnevnu živu glazbu imate priliku kušati u a la carte Restoran Bitoraj koji svoje goste neporemećenom kvalitetom privlači ponovno i ponovno. Razveselite Vaše nepce jelima pripremljenim na našem kaminu i uživajte u igri plamena i toplini koju širi.

Kuhinja se temelji na domaćim, autohtonim jelima, pa tako možete uživati u jedinstvenim specijalitetima stoljetnih goranskih šuma: pršutu od jelena, vepra ili medvjeda, kulenu od vepra, gljivama- punjenim ili s roštilja, žabama- pohanim ili na žaru u zelenom umaku, pastrvama, gulašu ili odresku od divljači. Teletina, janjetina ili veprić pod pekom su u Bitoraju svakodnevna ponuda. Za ljubitelje zimske fužinarske hrane pripremaju se domaći kuhani buncek, krvavice i kobasice s pirjanim kiselim kupusom. Sladokuscima se nude domaće štrudle od šumskog voća borovnica, kupina i malina, kremšnite˝, te palačinke "Bitoraj".

Uz dobro poznatu restoransku ponudu autohtonih goranskih i lovačkih specijaliteta, a la carte Restoran Bitoraj svoju ponudu obogaćuje i jelima pripremljenim na ognjišću. Pred Vašim okom pripremamo juneće ramsteke, biftek te medaljone od divljači (jelen i vepar). Naša ponuda bogata je jelima od tjestenine pripremljenim na način naših starih, nudimo jela za nepce iskusnih gurmana te smo se potrudili obogatiti meni jelima za vegetarijance.

Za poslovne grupe ili veća privatna druženja pošaljite upit ili nazovite za našu posebnu ponudu.

U vodećih je 100 restorana ušao 1998., 1999., 2000., 2001., 2002., 2003., 2004., 2005., 2006., 2007. i 2008. godine.

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Restoran, interijer

Najveći kapacitet: 75.
----75-

Terasa

Najveći kapacitet: 30.
----30-

Oprema

  • Video projektor
  • Platno/pano
  • Wi-Fi internet

Usluge

  • Catering
  • Dekoriranje
  • Parking

Udaljenosti

-Centar grada(m)
-Zračna luka(m)
-Autobusni kolodvor(m)
-Željeznički kolodvor(m)

Kontakti

Sveti križ 151322 Fužine, Hrvatska
tel: 051 830 005faks: 051 830 004
mail: web: www.bitoraj.hr
Vinka i Marinko Kauzlarićvlasnici
Restoran Bitoraj

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati