×

Restoran Cocktail

Sisak

COCKTAIL svrstan među 3 najbolja hrvatska kontinentalna restorana
2Broj dvorana
20Kapacitet najmanje dvorane
80Kapacitet najveće dvorane
-Površina najveće dvorane

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Zateknete li se u Sisku neizostavno svratite u restoran COCKTAIL u samom središtu grada. Neka vas ne iznenadi da ste u manjem gradu pronašli restoran uređen prema najvišim svjetskim standardima, s gastronomskom ponudom koja intrigira najbolje poznavatelje, s osobljem školovanim u zemlji i inozemstvu, s ozračjem koje će vas ponovno vratiti na ovo izuzetno mjesto.

Restaurant «Cocktail» obitelji Kramarić, nakon znalački i estetski atraktivno provedenog arhitektonskog i graditeljskog preuređenja, postao je najdojmljivijom gastronomskom destinacijom Siska i Sisačko-moslavačke županije.

Smješten u središtu grada, s kapacitetom 150 sjedećih mjesta u dvije dvorane od kojih je jedna, svojom izdvojenošću, gotovo VIP-karaktera; s otvorenom ljetnom terasom za još 100 gostiju, zelenim «antistresnim» vrtom s jezercem i krovnim vrtom, kao hortikulturnom posebnošću, ovaj je restoran na glasu i po sjajnoj kuhinji u kojoj caruje vlasnikov mlađi sin, školovan u najboljim hrvatskim i talijanskim restoranima.

Jelovnik Cocktaila bazira se na širokoj lepezi domaćih, ali i talijanskih specijaliteta, za sve ukuse, što uz vinsku kartu sa 60-tak biranih vina, predstavlja više nego poželjnu pozivnicu. Tijekom cijele godine u restoranu se organiziraju razna prigodna događanja; koncerti, multimedijski sadržaji i manifestacije za djecu i odrasle.

Posebnu draž restoranu daju njegovi vlasnici i zaposlenici - otac i sinovi Sanjin i Goran koji vlastitim angažmanom i pristupom gostima, uz sedam mladih konobara i kuhara, brinu ne samo o stalnim gostima nego i o sve traženijim catering uslugama izvan svog prostora.

Okusi i mirisi hrane koju ćete ovdje kušati trajno će vas zarobiti, jer ono što nepce kuša ne zaboravlja se. Iznova ćete se vraćati sami, s rođacima, prijateljima, poslovnim partnerima sigurni da je u pitanju kreativna kuhinja, oplemenjena jela, vrhunsko aranžiranje i posluga.

Restoran COCTAIL mjesto je gastronomskog uživanja i opuštanja.

REFERENCE:

• 8 godina među 100 najboljih restorana u Hrvatskoj
• "Dobri hrvatski restorani", Večernji list
• COCKTAIL svrstan među 3 najbolja hrvatska kontinentalna restorana
• ZLATNA VIKTORIJA- najbolji restoran u Sisku
• ZLATNA VIKTORIJA-Anđelko Abramović-najbolji konobar
• HRVATSKI SOMMELIER KLUB-Ivan Kramarić-sommelier
• HRVATSKI SOMMELIER KLUB-Anđelko Abramović-sommelier
• ITALIAN CULINARY INSTITUT ETOILE.Goran Kramarić
i mnoga druga priznanja s gastronomskih prezentacija.

 

 

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Velika dvorana

Najveći kapacitet: 80.
----80-

Mala dvorana

Najveći kapacitet: 20.
----20-

Zatvorena terasa

Najveći kapacitet: 40.
----40-

Usluge

  • Parking

Udaljenosti

-Centar grada(m)
-Zračna luka(m)
-Autobusni kolodvor(m)
-Željeznički kolodvor(m)

Kontakti

A. Starčevića 27 44000 Sisak, Hrvatska
tel: 044 549 137faks: 044 549 137
mail: web: www.cocktail.hr
Sanjin Kramarićvlasnik
tel: 044 549 137mob: 098 589 345

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati