×

Restoran Gradina

Josipdol

Restoran „Gradina" nalazi se samo nekoliko stotina metara od centra Josipdola, raskrižja brojnih puteva, uz glavnu prometnicu za Senj i u blizini autoceste Zagreb-Split.
1Broj dvorana
160Kapacitet najmanje dvorane
160Kapacitet najveće dvorane
-Površina najveće dvorane

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Unutrašnjost Restorana uređena je umjetničkim slikama poznatih hrvatskih autora te vinskim stolom koji će Vam pomoći pri odabiru poznatih vina iz vinogorja diljem Lijepe naše pa i šire. Objekt je ispunjem lovačkim trofejima koji će Vas slikovito upoznati s faunom našeg kraja.

Dnevno nudimo hladna i topla predjela, specijalitete od divljači, jela sa žara, ražnja i iz krušne peći. Morsku i slatkovodnu ribu, rakove i školjke. Sve to možete zasladiti nekim od naših deserata i sljubiti s odgovarajućim vinom.

Lovački specijaliteti i jela od divljači
Lovački hladni naresci, juhe od divljači, pečenja i još mnogo drugih lovačkih specijaliteta dio su naše svakodnevne ponude, bilo da se radi o manjim grupama gostiju ili o individualnim posjetama. Ponosni smo na izbor pršuta jelena ,vepra i medvjeda kao i raznih lovačkih trajnih kobasica.
Cijeli jelovnik pogledajte ovdje.

Vjenčanja i svadbene večere
Prigoda koja se pamti zauvijek mora biti savršena
Isukstvo nam govori da spoj vrhunske hrane, ugodnog ambijenta i ljubaznog osoblja uvijek garantira pretakanje snova u javu.... Naša želja glasi: recite nam svoja očekivanja,a mi ćemo se pobrinuti da im se prilagodimo u potpunosti.
Svečanu večeru i sve vezano uz vaše vjenčanje iz snova dogovaramo s Vama na pripremnim sastancima gdje su sve ideje dobrodošle kako bismo se što lakše uklopili u Vašu bajku Nudimo Vam dekoraciju sale i stolova u izabranoj boji; pripremu okupljanja gostiju u restoranu ili na nekoj Vama dragoj lokaciji...

Catering
Kako biste u potpunosti opušteno mogli uživati u dragocijenim trenucima provedenim s obitelji, prijateljima, poslovnim partnerima, kolegama, nudimo Vam uslugu cateringa.

VI, ovisno o prigodi, odlučujete o vremenu, mjestu, uzvanicima, a MI ćemo Vam stručnim savjetima pomoći da Vaša svečanost bude zapamćena po originalnosti.

Svatko od nas ima vlastitu ideju kako bismo željeli da naša svečanost izgleda i zato se mi prilagođavamo Vama tako će odabrani prostor zasjati u Vašoj omiljenoj boji, a dekoracije i hrana bit će baš po Vašem ukusu prilagođene vremenu i prilici.

Kod nas se svakom gostu pristupa individualno, tako da će se naši stručnjaci prilagoditi vašim željama, pomoću suvremene opreme, svježih namirnica i puno ljubavi proizvesti kvalitetan obrok ugodan svim osjetilima.

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Restoran, interijer

Najveći kapacitet: 160.
----160-

Udaljenosti

-Centar grada(m)
-Zračna luka(m)
-Autobusni kolodvor(m)
-Željeznički kolodvor(m)

Kontakti

Senjska 3247303 Josipdol, Hrvatska
tel: 047 581 515tel: 098 247 905faks: 047 581 515
mail: web: www.restoran-gradina.hr
Vinko Pavlićvlasnik

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati