×

Restoran Ronjgi

Viškovo

Na tradicionalnom izletištu Riječana i Opatijaca, udaljen petnaest minuta vožnje od Rijeke i Opatije, je 2002. godine ponovno otvoren restoran, kojeg vodi poznati ugostitelj Guido Mušković.
1Broj dvorana
180Kapacitet najmanje dvorane
180Kapacitet najveće dvorane
-Površina najveće dvorane

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Restoran „Ronjgi" otvoren je 2002. godine u mjestu Viškovo pokraj Rijeke, te sačinjava sastavni dio spomen doma skladatelja Ivana Matetića Ronjgova. Restoran je vrlo specifičan svojim unutarnjim uređenjem. U jednom objektu gostu se nude dva ugođaja i ponude koje mogu zadovoljiti i najzahtjevnijeg tragača za mesnim delicijama.

Dakle, imamo novo izgrađenu i uređenu „Veliku salu" koja nudi vrhunski restoranski ugođaj sa izborom raznovrsnih delicija. Prostor uređen ugodnim bojama, zidovi ukrašeni slikama domaćeg pejsaža, prozori dekorirani zastorima, bogata stolna postava samo su neki od detalja koji pružaju osjećaj ugode i intime zbog kojeg će uživanje u jelu izgledati kao zaplet jedne lijepe priče.

Drugi, manji dio, adaptirani je prostor bivše „Kastavske konobe". Kako bi sačuvali bogatu prošlost i uspomene koje ovaj prostor čuva unutrašnjost je uređena onako kako je i nekad izgledala. Konoba nudi pravi domaći ugođaj, specialitete (kako smo ga mi nazvali) „Halubajskog roštilja", domaću hranu, vino iz bukalete i sve što treba da bi osjetili ugođaj prave kastavske konobe.

Terasa restorana „Ronjgi" nudi, u ljetnim danima, ugođaj kojeg je teško naći. Procvjetali okoliš, „starinski" uređena nadstrešnica i pogled prema gradu Kastvu i Kvarneskom zaljevu neće Vas ostaviti ravnodušnim. U vrelim ljetnim danima dobro je pobjeći u Ronjge u kojima čekaju lagani ljetni povjetarci i 2 do 3 stupnja niža temperatura od grada Rijeke.

U sklopu kompleksa je spomen soba I. M. Ronjgova, dječje igralište i veliko parkiralište. Toplo uređen prostor, kreativan i bogati meni s domaćim specijalitetima i jelima od divljači i susretljivo osoblje ponovno su privukli brojne goste za njihove poslovne i obiteljske svečanosti. U meniju je svako od 90 predloženih jelo posebno prezentirano.

Neki od specijaliteta su: pršut od divljači, koktel od šparoga, gljiva ili puževa, dimljena pastrva, ragu juha od divljači, janjeća kisela juha, fuži s tartufima, lazanje s divljači, žablji kraci, te brojna jela od divljači i bogata ponuda slastica.

Uz uobičajenu ponudu, u restoranu se održavaju "brunch" (od 11 do 13 sati) i "business lunch" (od 13 do 17 sati) gdje gosti u jednoj ležernijoj formi mogu uživati u tipičnim jelima lovačke domaće kuhinje.

U vodećih je 100 restorana ušao 2003., 2004., 2005., 2006., 2007. i 2008. godine.

Radno vrijeme:
utorak-nedjelja: 10-24 sata
ponedjeljkom ne radimo

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Velika sala + konoba

Najveći kapacitet: 180.
----180-

Terasa

Najveći kapacitet: 100.
----100-

Usluge

  • Catering
  • Parking

Udaljenosti

-Centar grada(m)
-Zračna luka(m)
-Autobusni kolodvor(m)
-Željeznički kolodvor(m)

Kontakti

Ronjgi bb51216 Viškovo, Hrvatska
tel: 051 256 038faks: 051 258 016
mail: web: www.ronjgi.com.hr
Guido Muškovićvlasnik

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati