×

STeP Ri - Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci

Rijeka

STeP Ri je smješten u okviru Sveučilišnog Kampusa na Trsatu, u blizini riječke zaobilaznice. U STeP-u Ri nalazi se infrastruktura idealna za održavanje radionica, konferencija, predavanja, prezentacija, video projekcija, tribina i sastanaka.
3Broj dvorana
12Kapacitet najmanje dvorane
60Kapacitet najveće dvorane
160Površina najveće dvorane
STeP Ri - Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

ZTP je osnovan u kolovozu 2008. kako bi poticao sinergiju znanosti i poduzetništva na regionalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini. Prvi je znanstveno-tehnologijski park u Hrvatskoj, a osnovan je na inicijativu Sveučilišta u Rijeci koju su podržali Grad Rijeka i Primorsko-goranska županija kao partneri. Projekt Znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci d.o.o. sudjeluje u Programu razvoja tehnologijske infrastrukture – TEHCRO – koji financira Poslovno-inovacijski centar Hrvatske – BICRO d.o.o. u okviru Programa za poticanje poduzetništva utemeljenog na inovacijama i novim tehnologijama.

Misija ZTP je stvaranje znanstveno-tehnologijskog i poslovnog okruženja koje inspirira i potiče razvoj znanosti, inovativnosti, kreativnost i poduzetnički duh pružanjem adekvatne infrastrukture, stručnih servisa, savjetovanja i pristupa strateškom networku.

Kongresna ponuda
U STeP-u Ri nalazi se infrastruktura idealna za održavanje radionica, konferencija, predavanja, prezentacija, video projekcija, tribina i sastanaka.

Projektori i projekcijska platna, računala i ostala multimedijalna oprema, ozvučenje i ostala prezentacijska oprema (flipchart, whiteboard) omogućuju korisnicima održavanje prezentacija na visokom tehničkom nivou.

STeP Ri raspolaže dvoranom koja je pogodna za postave prezentacija, izložbi i projekcije filmova. U ugodnom ozračju predvorja moguće je organizirati pauzu za druženje uz kavu i catering. Djelatnici STeP-a Ri spremni su dostaviti Vam konkretnu ponudu prema Vašim posebnim potrebama.

Mala dvorana 2 je ujedno i soba za sastanke jer se klupe stavljaju u četvrtasti stol. Pored navedenog, u prostoru Caffe bara mogu se obavljati prezentacije s kapacitetom 30 osoba, što je dodatan prostor za održavanje prezentacija. Sve dvorane su na istom katu, što omogućuje održavanje više istovremenih prezentacija s recepcijom na ulazu u kat.

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Velika dvorana

Najveći kapacitet: 80. Površina: 160m²
80-60---

Mala dvorana 1

Najveći kapacitet: 40. Površina: 60m²
40-25---

Mala dvorana 2

Najveći kapacitet: 12. Površina: 30m²
12-----

Oprema

 • Video projektor
 • Flipchart
 • Wi-Fi internet
 • Laptop
 • Fotokopirka
 • Printer
 • Skener
 • Faks
 • Ozvučenje
 • Mikrofon
 • Mikrofon bežični

Usluge

 • Catering
 • Parking

Udaljenosti

3Centar grada(km)
28Zračna luka(km)
4Autobusni kolodvor(km)
5Željeznički kolodvor(km)

Kontakti

Radmile Matejčić 1051000 Rijeka, Hrvatska
tel: 051 265 962faks: 051 265 999
mail: web: www.step.uniri.hr
Jana Blažević MarčeljaZamjenica direktora
tel: 051 265 962mob: 099 241 48 49faks: 051 265 999
mail:
STeP Ri - Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati