×

Turističko naselje Fenomen Plitvice

Plitvička jezera

Luksuzno naselje Plitvice Fenomen nalazi se unutar Nacionalnog parka Plitvička jezera i raspolaže sa 18 apartmana / 21 sobom, ukupnog smještajnog kapaciteta od 43 osobe.
4Broj zvjezdica
1Broj dvorana
50Kapacitet najveće dvorane
18Broj smještajnih jedinica
Turističko naselje Fenomen Plitvice

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Smješteno poput skrivenog bisera, u samom srcu NP Plitvička jezera, Fenomen Plitvice Vam uistinu pruža fenomenalan bijeg od svakodnevnih obveza u oazi mira i netaknute prirode ali je i idealan ured van Vašeg ureda te je jedinstveno mjesto gdje duh Vašeg tima postaje još jači.

Luksuzno naselje 4 * Plitvice Fenomen nalazi se unutar Nacionalnog parka Plitvička jezera, prvog nacionalnog parka na svijetu, koji je 1979. godine uvršten na UNESCO-ov popis svjetske baštine. Park je odredište za ljubitelje prirode, zdravog života i prirodnih ljepota. Priroda i luksuz - dvije stvari koje rijetko idu ruku pod ruku - čini se da su u ovom udobnom i lijepom apartmanu u savršenoj, nesmetanoj i skladnoj vezi. Uz dodir klasične elegancije, sofisticirani detalji pretvaraju skromnu drvenu kolibu u mjesto pogodno za goste najviših estetskih i komocijskih standarda. Dovoljno velik smještaj opremljen je svim standardima primjerenima smještaju na razini četiri zvjezdice.

U posljednja dva desetljeća Hrvatska je postala jedna od najatraktivnijih i najpopularnijih gastro destinacija u Europi. Temelj hrvatske kuhinje nalazi se u bogatoj paleti prirodnih sastojaka, koji su odigrali važnu ulogu u tradicionalnoj gastronomiji, a danas su temelj suvremenog pristupa. Kod nas na Plitvicama možete uživati u jedinstvenim kombinacijama tradicionalnih kontinentalnih jela i sofisticiranog dodira modernih kulinarskih trendova.

U sklopu Fenomena Plitvice nalazi se sportsko rekreativni objekt s trim dvoranom, saunom i Jacuzzijem. Uz naše smještajne kapacitete, restoran i prirodno okruženje, ovo je idealno mjesto za provođenje odmora u bilo koje doba godine. Lokacija u središtu Nacionalnog parka nudi beskrajne mogućnosti kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, u okruženju netaknute prirode.

Prvi izbor je, naravno, posjet Nacionalnom parku Plitvička jezera, koji se sastoji od gotovo cjelodnevne ture i doista je jedinstven doživljaj. Osim toga, sve prednosti boravka u ruralnom kraju pružaju mogućnosti za planinarenje, vožnju biciklom, jahanje ili - jednostavno - uživanje u dugim šetnjama.

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Dvorana 1

Najveći kapacitet: 50. Površina: 50m²
502518165050

Oprema

 • Video projektor
 • Platno/pano
 • Flipchart
 • Wi-Fi internet
 • Laptop
 • TV
 • Printer
 • Skener
 • Izložbeni prostor

Usluge

 • Catering
 • Parking

Udaljenosti

13Centar grada(km)
144Zračna luka(km)
80Autobusni kolodvor(km)
82Željeznički kolodvor(km)

Kontakti

Dajana CvitkovićProdaja
mob: 099 546 3935
mail:
Turističko naselje Fenomen Plitvice

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati