×

Atlas DMC

Zagreb

ATLAS je vodeća DMC agencija u Hrvatskoj, s tradicijom od 1923. godine. Kreirajući personalizirane usluge i kreativna rješenja u skladu sa svjetskim trendovima i proračunom kijenata, Atlas pruža dodatnu dodanu vrijednost, veliku učinkovitost i sveobuhvatnu uslugu.
Atlas DMC

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Insentivi

Osnovan 1923. godine, Atlas je vodeća tvrtka za destinacijski menadžment u regiji.

Bilo da se radi o večeri za 50 osoba pod zvjezdanim nebom dok gudački kvartet svira Mozarta ili o medicinskoj konferenciji za 5000 sudionika, Atlasov specijalizirani odjel za kongrese i incentive brine da svaki trenutak protekne savršeno.

Vještim spajanjem dugogodišnje tradicije i praćenja najnovijih trendova, Atlasov event menadžment ponosi se profesionalnom uslugom i zadovoljnim klijentima diljem svijeta.

Organizacija tematskih događanja vezanih uz poslovanje ili specifičnost lokacije, catering usluge za što bolji eno-gastro doživljaj, wellness sadržaji, originalni izletnički programi, kreativne radionice i zabavni programi isplanirani su do zadnjeg detalja, bez pristajanja na kompromise.

Zahvaljujući velikom potencijalu razgranate prodajne mreže, širokoj floti klimatiziranih autobusa, automobila, glisera i motornih brodova, Atlas klijentima uz vrhunsku uslugu nudi i bolje uvjete poslovanja.

Hotel Westin, Izidora Kršnjavoga 110000 Zagreb, Hrvatska
tel: 01 4698 020faks: 01 4698 052
mail: web: www.atlas-croatia.com
Andrea DragičevićVoditelj MICE odjela
tel: 01 4698 019faks: 01 4698 052
mail:

Možda će vas zanimati