×

Bilingua

Zaprešić

Simultano i konsekutivno prevođenje i tumačenje na sve europske jezike! Od 1994. godine pružamo usluge svih vrsta usmenog prevođenja za sve europske jezike. Svi naši prevoditelji su iskusni profesionalci i izvorni govornici koji se za svaki angažman temeljito pripremaju u smislu stručne terminologije. Uvijek su vrlo diskretni i fleksibilni.  Vrlo rado ćemo vam pomoći savjetom ili sugestijom pri organizaciji i provedbi svih vrsta vaših skupova i žurno poslati besplatnu ponudu za cjelovitu uslugu prevođenja.
Bilingua

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Simultano i konferencijsko prevođenje

Simultani i konferencijski prevoditelji istodobno slušaju izlaganje i izgovaraju prijevod na zadani broj ciljnih jezika. Takvo prevođenje zahtijeva najintenzivniju koncentraciju, te se zato simultani i konferencijski prevoditelji u jednom paru ili timu izmjenjuju svakih dvadeset do trideset minuta.
Sudionici na skupu na svojim prijamnicima odabiru kanal s prijevodom na jezik koji razumiju. Najveća prednost simultanog ili konferencijskog prevođenja je ušteda vremena obzirom da prijevod teče istodobno s izvornim izlaganjem i nema usporavanja tijeka događaja.

Najveća prednost simultanog ili konferencijskog prevođenja je ušteda vremena obzirom da prijevod teče istodobno s izvornim izlaganjem i nema usporavanja tijeka događaja.

Za ovu najzahtjevniju vrstu prevođenja potrebna je i oprema za simultano prevođenje koju vam također rado stavljamo na raspolaganje.

Miroslava Krleže 8710290 Zaprešić, Hrvatska
tel: 01 4002 805faks: 01 4002 804
mail: web: www.bilingua.hrweb: www.simultano.com
Sanja LoknerDirektorica
tel: 01 4002 805mob: 098 389 921faks: 01 4002 804
mail:

Možda će vas zanimati