×

Bo-Mah

Zagreb

  Vrhunsku uslugu koju nudimo primjetile su mnoge renomirane firme i pojedinci s kojima kvalitetno surađujemo duže vrijeme.  

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Naše poduzeće osnovano je sa željom omogućiti profesionalnu organizaciju i konzultaciju pri odabiru najboljih tehničkih rješenja pri svim oblicima događanja. Sva stečena znanja i iskustva odlučili smo podjeliti s Vama, a isto tako pronalaziti nova rješenja i realizirati nove ideje.

Usluge koje pruža poduzeće BO-MAH d.o.o. obuhvaćaju sva rješenja pri događanjima u koje ubrajamo: predavanja, prezentacije, kongrese, proslave, koncerte, evente, sajamske izložbe, audio i video snimanja, modne revije i još mnoga događanja koja bi se mogla navesti, ali je u osnovi slično svim navedenim.

Ovakva događanja imaju slične prohtjeve pri realizaciji, naravno ovisno o veličini, a među inima su: osiguranje priključka na struju, postava pozornice ili uređenje prostora na neki drugi način, korištenja ozvučenja i rasvjete, video projekcije,...

Veća događanja među ostalima zahtjevaju i rezervaciju prostora za događanje (dvorane, trgovi ), nabavljanje potrebnih dozvola, fizička i tehnička zaštita, osiguranje cateringa, a sve to se mogu nazvati usluge koje možemo osigurati ili predložiti naše stalne partnere.

 

 

Višegodišnje iskustvo u poslovima ozvučenja, u prostorima različitih akustičkih zahtjeva, od hotelskih sala, muzeja do koncertnih dvorana, otvorenih prostora i trgova, ukazali su na nepostojanje univerzalnog rješenja ozvučenja.

Ovisno o broju uzvanika, vrsti događanja i veličini prostora u kojem se održava, mogućem glazbenom izvođaču, slobodni smo ponuditi opciju koja zadovoljava sve akustičke i tehničke zahtjeve.

Svaki zahtjev ima svoju specifičnost, a nama prepustite da odaberemo idealno rješenje uz optimalno korištenje tehnologije.

 

Ova grupa usluga obuhvaća sve tipove snimanja, distribucije i reprodukcije video sadržaja.

Video projekcijske sustave dijelimo na:

• projekcijska platna s prednjom ili stražnjom projekcijom
• LED ekrani s visiokom rezolucijom i po danjem svjetlu
• plazma displayi 42", 50" i 63"

Uvijek se pojave novi zahtjevi, a danas je skoro normalno snimanje konferencije s više kamera, montažu i konačni uradak u DVD formatu, uz istovremeno korištenje nekih od projekcijskih sustava na koji je spojena Vaša prezentacija.

 

Rasvjeta, kako na koncertima tako i na eventima, postala je vrlo sofisticirana, a po tipu uređaja, podjeliti je možemo na klasičnu ( PAR 64, PAR 56... ), LED rasvjetu i inteligentne uređaje, u koje ubrajamo sve tipove moving head uređaja, colourchanger-a i scanera.

Tip i izbor rasvjete određuje cijenu najma, ali pri sve tome treba posebno obratiti pažnju na blizinu izvora i jačine priključka električne energije.

Zahtjevi za korištenjem inteligentne rasvjete danas su sve češći - za projiciraje logo znakova tvrtki ili proizvoda na zidove, a izmjenom boja i predložaka za promjenu ugođaja u prostoru.

Klasična i inteligentna rasvjeta se nadopunjuju, a danas je korištenje inteligentne rasvjete postala "klasika"!

Napomenimo da su "sitnice" koje se pojavljuju u našem poslu vrlo su važne, a ukupni se dojam može vrlo lako pokvariti ne razmišljajući unaprijed o njima.

 

Pozornice, male ili velike, postavljene unutra ili vani, ne razlikuju se puno.

Korištenjem elementa 2x1 metar i 1x1metar, aluminijske konstrukcije s gornjom višeslojnom impregriranom protukliznom šper-pločom i teleskopskim nogama, Vaša bina će biti ravna bez obzira na neravan teren na koji se postavlja

Naručitelj je taj koji zahtjeva veličinu i visinu pozornice, možda u nekoliko nivoa, prekrivenu tapisonom u boji ili naprosto želi plexy pod, na Vama je da se odlučite

O izboru i načinu korištenja EUROPODIUM pozornica, više se možete informirati na http://www.europodium.com./.

 

Godine provedene u poslovima kojima se bavimo, omogućile su korištenje opreme koja svojom funkcionalnošću i kvalitetom najbolje odgovara našim potrebama. To nam daje za pravo da mogućim kupcima preporučimo i nabavimo opremu koja predstavlja najkvalitetnija rješenja za njih.

Svjetski poznati proizvođači dostupni su na našem tržištu bez razlike radi li se o mikrofonima, slušalicama, ozvučenjima, uređajima za akustičku i dinamičku obradu audio signala, flight caseovima, aluminijskim konstrukcijama, pozornice, nasače rasvjete i ozvučenja te teleskopske stative.

Ovlašteni smo dobavljači renomiranih firmi među kojima su najpoznatiji:

SENNHEISER - mikrofoni, slušalice, bežični mikrofoni, prevodilački sustavi
Više informacija na: http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf

MC² - vrhunska pojačala koja koriste sistemi Turbo Sound, Function One, Coda Audio
Više informacija na: http://www.mc2-audio.co.uk/

EUROPODIUM - pozornice, aluminijske konstrukcije, ograde
Više informacija na: http://www.europodium.com/

FANTEK - teleskopski stativi, aluminiske konstukcije i nosači
Više informacija na: http://www.fantek.net/

Kraljevička 5010000 Zagreb, Hrvatska
tel: 01 5577 955faks: 01 2456 704
mail: web: www.bo-mah.com
Boris Mahovlić

Možda će vas zanimati