×

Bo-Mah

Zagreb

  Vrhunsku uslugu koju nudimo primjetile su mnoge renomirane firme i pojedinci s kojima kvalitetno surađujemo duže vrijeme.  

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Rasvjeta

Rasvjeta, kako na koncertima tako i na eventima, postala je vrlo sofisticirana, a po tipu uređaja, podjeliti je možemo na klasičnu ( PAR 64, PAR 56... ), LED rasvjetu i inteligentne uređaje, u koje ubrajamo sve tipove moving head uređaja, colourchanger-a i scanera.

Tip i izbor rasvjete određuje cijenu najma, ali pri sve tome treba posebno obratiti pažnju na blizinu izvora i jačine priključka električne energije.

Zahtjevi za korištenjem inteligentne rasvjete danas su sve češći - za projiciraje logo znakova tvrtki ili proizvoda na zidove, a izmjenom boja i predložaka za promjenu ugođaja u prostoru.

Klasična i inteligentna rasvjeta se nadopunjuju, a danas je korištenje inteligentne rasvjete postala "klasika"!

Napomenimo da su "sitnice" koje se pojavljuju u našem poslu vrlo su važne, a ukupni se dojam može vrlo lako pokvariti ne razmišljajući unaprijed o njima.

 

Kraljevička 5010000 Zagreb, Hrvatska
tel: 01 5577 955faks: 01 2456 704
mail: web: www.bo-mah.com
Boris Mahovlić

Možda će vas zanimati