×

Catering Zvona

Zagreb

Temeljena na inovaciji, kreativnosti i profesionalizmu, Catering zvona je specijalizirana tvrtka za kreiranje nezaboravnih domjenaka. Uvijek u tijeku sa trendovima kako na području hrane tako i na ponudi pića

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Naš konzistentni pristup podiže uslugu na novu razinu, pokušavajući primjerom postaviti standarde ostalima.

Ponosimo se našom voljom i strašću kojom pružamo uslugu našim klijentima - od prvog kontakta s klijentom, preko našeg voditelja kuhinje koji svakom jelu pridaje svoj osobni štih, do našeg voditelja servisa koji u danom prostoru pokušava odabranu hranu servirati na najbolji mogući način

Kako bismo uspješno obavljali svoj posao, pridajemo pažnju svakom detalju, radimo kao tim, te svakom klijentu pokušavamo pomoći u optimalnom izboru usluge

Bilo da organizirate vjenčanje, obiteljsko druženje ili poslovno primanje, svaki događaj je planiran u detalj te ostvaren sa stilom. Naša fleksibilnost i stručnost omogućuju nam raznovrsnost pružanja velikog opsega catering usluga

Obilježavanje važnog događaja zahtijeva donošenje mnogo važnih odluka. Kako biste što više uživali događaju, Catering zvona će Vam pomoći oko pronalaženje adekvatnog prostora, definiranja menu - a, pronalaženja popratnih usluga - kao što su šator, osvjetljenje, DJ, ili glazbeni sastav, dekoracija prostora, fotograf i sl.

Imamo veliko iskustvo u pružanju usluga za tvrtke koje gotovo predstavljaju 80% našeg ukupnog prihoda. Lista stalnih kupaca se širi iz dana u danu, što govori o našem angažmanu prema svakom pojedinom kupcu i njegovom događaju. 

Široka je "paleta" catering usluga koje priređuju tvrtke, pa tako uključuju obilježavanje obljetnica, prezentaciju novih proizvoda i usluga, božićni domjenci za kupce i zaposlene, otvaranje novih ili preuređenje starih prostora.

Često se domjenci održavaju u prostorima tvrtke, pa je time pitanje prostora unaprijed riješeno, no ponekad sam događaj zahtjeva specifični ambijent. U tom slučaju "uskačemo" mi sa svojim prijedlozima.

Što se tiče samog menu-a na odabir Vam nudimo 2 opcije, jedna je da sami kombinirate jela s naše ponude hrane i pića, ili da nama prepustite definiranje menu-a koji ćemo prilagoditi Vašim potrebama i željama prema slijedećim kriterijima:
 
• Broj gostiju
• Vrijeme, datum i trajanje događanja
• Vrsti proslave
• Profilu uzvanika
• Proračunu

 

 

Sve je više uvriježeno pravilo da se za vrijeme održavanje seminara, predavanje i prezentacija , goste ili uzvanike na drugačiji način ponudi sa hranom i pićem, a da se ne radi o dugim poslovnim ručkovima ili večerama.

Uslugu koju pružamo vezana za ove prigode je slijedeća:

• Coffee break - kava, čaj, mineralna, jutarnji snack
• Brunch - vrijeme između doručka i ručka - uključuje hranu koja se jede s nogu, bez upotrebe pribora za jelo
• Ručak - koji je nešto laganiji, a objedinjava hladna jela, salate, topla jela, pecivo, slastice

Busovačka 1910000 Zagreb, Hrvatska
tel: 01 3879 801faks: 01 3879 802
mail: web: www.zlatnazvona.hr

Možda će vas zanimati