×

Catering Zvona

Zagreb

Temeljena na inovaciji, kreativnosti i profesionalizmu, Catering zvona je specijalizirana tvrtka za kreiranje nezaboravnih domjenaka. Uvijek u tijeku sa trendovima kako na području hrane tako i na ponudi pića

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Domjenci

Obilježavanje važnog događaja zahtijeva donošenje mnogo važnih odluka. Kako biste što više uživali događaju, Catering zvona će Vam pomoći oko pronalaženje adekvatnog prostora, definiranja menu - a, pronalaženja popratnih usluga - kao što su šator, osvjetljenje, DJ, ili glazbeni sastav, dekoracija prostora, fotograf i sl.

Imamo veliko iskustvo u pružanju usluga za tvrtke koje gotovo predstavljaju 80% našeg ukupnog prihoda. Lista stalnih kupaca se širi iz dana u danu, što govori o našem angažmanu prema svakom pojedinom kupcu i njegovom događaju. 

Široka je "paleta" catering usluga koje priređuju tvrtke, pa tako uključuju obilježavanje obljetnica, prezentaciju novih proizvoda i usluga, božićni domjenci za kupce i zaposlene, otvaranje novih ili preuređenje starih prostora.

Često se domjenci održavaju u prostorima tvrtke, pa je time pitanje prostora unaprijed riješeno, no ponekad sam događaj zahtjeva specifični ambijent. U tom slučaju "uskačemo" mi sa svojim prijedlozima.

Što se tiče samog menu-a na odabir Vam nudimo 2 opcije, jedna je da sami kombinirate jela s naše ponude hrane i pića, ili da nama prepustite definiranje menu-a koji ćemo prilagoditi Vašim potrebama i željama prema slijedećim kriterijima:
 
• Broj gostiju
• Vrijeme, datum i trajanje događanja
• Vrsti proslave
• Profilu uzvanika
• Proračunu

 

 

Busovačka 1910000 Zagreb, Hrvatska
tel: 01 3879 801faks: 01 3879 802
mail: web: www.zlatnazvona.hr
Lorenka Copićevent manager
tel: 01 3879 801mob: 091 5242 627
mail:

Možda će vas zanimati