×

Ciklopea

Zagreb

Tvrtka CIKLOPEA d.o.o. je jedna od vodećih prevoditeljskih tvrtki u Republici Hrvatskoj i regiji Jugoistočne Europe (SEE). Naša područja djelovanja su vođenje i realizacija prevoditeljskih projekata, pružanje usluga sudskih tumača, usluga lekture i korekture, usluga prijeloma i grafičke obrade teksta, simultano i konsekutivno prevođenje, usluge tehničke podrške u organizaciji konferencija i najma opreme za konferencijsko prevođenje, usluge edukacije prevoditelja te usluge tečajeva poslovnih stranih jezika.
Ciklopea

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Pisani prijevodi

Usluge pisanih prijevoda podrazumijevaju prijevode materijala i dokumentacije za koje nije potrebno jamstvo pravne valjanosti ovjerom ovlaštenoga sudskog tumača.

Među takve materijale spadaju:

  • brošure
  • prospekti
  • upute za uporabu
  • Web stranice
  • multimedijalni CD-ROM-ovi
  • katalozi
  • letci
  • marketinški materijali

i ostali sadržaji koje je potrebno prevesti i prilagoditi međunarodnom tržištu, širem auditoriju i poslovnom okruženju.

Ukoliko je materijal dostupan u bilo kojem od formata elektroničkog zapisa, dovoljno ga je poslati kao privitak (attachment) u e-mail poruci. Ukoliko se radi o većim količinama materijala koji nije dostupan u formi elektroničkog zapisa preuzimanje je moguće izvršiti dostavom ili poštom.

Nakon obavljenog posla mi ćemo vam dostaviti prijevod na bilo kojem od traženih medija (e-mail, FTP, telefaks, pošta ili kurirska dostava). Isto se odnosi i na format zapisa, gdje se može raditi o uobičajenim MS Office formatima kao i Adobe PDF/ Pagemaker, QuarkExpress ili neki drugi format.

Gotovi prijevodi formatirani su tako da odgovaraju originalu kako bi korelacija između originala i prijevoda bila očigledna.

Međimurska 2110000 Zagreb, Hrvatska
tel: 01 3751 736faks: 01 3751 133
mail: web: www.ciklopea.com

Možda će vas zanimati