×

FlairShow Cocktail Catering

Zagreb

Zahvaljujući inozemnoj edukaciji naših djelatnika, istaknutim referencama te dosad stečenom iskustvu, pripremamo koktele u skladu sa najnovijim svjetskim trendovima i standardima.

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Team building cocktail catering show

Team building cocktail catering program je zamišljen tako da uz ugodnu opuštenu atmosferu s egzotičnim uređenjem prostora sastavimo timove koji će kroz obuku savladavati i učiti jedan manji broj koktela od raličitih grupacija, te dodatno i savladati kratke jednostavne osnovne figure atraktivne priprave koktela.

Nakon kratke obuke koktela i atraktivne obuke priprave koktela, timovi zauzimaju svoje položaje na svojim koktel stanicama koje su opremljene svim potrebitim priborom i pićima za koktela, te se započinju takmičiti tako da pripravljaju koktele na klasičan način po točnim recepturama, koje ocjenjuje sudac za koktele.

Nakon završenoga prvoga dijela drugi dio je sastavljen tako da najsposobniji od svojega tima će atraktivno pripraviti koktel za svoj tim koji će se ocjenjivati po ocjenjivačkoj listi na koji način ga je uspješno atraktivno pripravio.

Nakon kompletne završene priprave koktela i ocjenjivanja timova slijedi podjela nagrade za timove, te nastavljamo sa egzotičnim programom koktel party-a.

Team building cocktail catering show sastavljen je od pet dijelova:

1. Obuka, klasična priprava koktela
2. Obuka, atraktivna priprava koktela ( freestyle )
3. Takmičenje timova - ocjenjivanje koktela i atraktivna priprave koktela
4. Podjela nagrada za timove
5. Cocktail party

 

Zagreb, Hrvatska
tel: 091 5055 762
mail: web: www.flairshow.com
Dražen Pribičevićvlasnik
mob: 091 5055 762
mail:

Možda će vas zanimati