×

Integra

Zagreb

INTEGRA je agencija za prevoditeljstvo i informatiku

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Prevođenje

Obratite nam se s povjerenjem, jer:

• Okupljamo vrsne i iskusne prevoditelje praktično svih aktualnih stranih jezika i organiziramo prijevode iz svih područja od stručnih do beletristike, od tehničkih do humanističkih znanosti. Za suradnju s vanjskim suradnicima koristima najveću bazu prevoditelja suradnika (716 prevoditelja u bazi na dan 1.1.2004.).
• Organiziramo i seminare za prevoditelje - permanentno obrazovanje za koje možete naći dodatne informacije na internetskim stranicama www.integra.hr.
• Nudimo usluge pismenog i usmenog prevođenja, konsekutivnog i simultanog.
• Organizirani smo za primanje narudžbi za prijevode budući da veliku većinu posla radimo za vanjske naručitelje.
• Kao pioniri u korištenju informatičkih alata za prevoditelje (Trados i druge prijevodne memorije, digitalne korpuse, rječnike, tezauruse, internet...), zastupamo proizvođače alata (Microsoft, ekskluzivni prodavatelj Tradosa za Hrvatsku), uvodimo informatičke alate u tvrtke i organiziramo proces prevođenja.
• Prevoditeljstvo je zasebna djelatnost - budući da je Integra okrenuta prema inozemstvu i globalnim trendovima u informatici, te izmjeni dobara i znanja sa svijetom.

Antuna Stipančića 1810000 Zagreb, Hrvatska
tel: 01 3833 429tel: 01 3833 447tel: 01 3647 209faks: 01 3647 205
mail: web: www.integra.hr

Možda će vas zanimati