×

Ivić Catering & Banqueting

Zagreb

Vrhunski catering je kao kazalište: Veličanstvena predstava koja kad jednom počne ne završava dok i zadnji gost ne ode...
Ivić Catering & Banqueting

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Catering i banqueting

U cateringu i banquetingu Ivić za Vaše domjenke, događanja i party-je obitelj Ivić nudi hranu koja se naslanja na izvornu i zdravu mediteransku tradiciju upotpunjenu novim idejama.

Opsjednuti su korištenjem samo najsvježijih namirnica. Oni će učiniti sve da Vas svaki put iznova iznenade i oduševe Vaša čula za okus. Ivići znaju da moderni caternig majstori moraju kreirati menu-e tako da svi uživaju, konstantno osluškujući trendove, vodeći računa o budžetu i pružajući punu pažnju detaljima.

Bez obzira da li se radi o 10 ili 2000 osoba, o ležernom privatnom partyju ili najvažinijem poslovnom domijenku, banquet je događanje u kojoj je sažeta esencija cateringa. Čarolija okusa hladnih, toplih i slatkih specijaliteta na raskošnom banquetnom stolu, pića svih vrsti se poslužuju od strane uvijek nasmijano i lijepo uniformiranog osoblja i to sve u prostoru po želji.

Ova događanja se organiziraju od 10 do 2500 osoba. Preporučeno za prigode:
- privatne proslave
- razna poslovna događanja
- događanja s diplomatskim protokolom
- konferencije i simpoziji
- vjenčanja
- i druga događanja

Vlaška ulica 6410000 Zagreb, Hrvatska
tel: 01 4617 062tel: 091 4617 062faks: 01 4617 062
mail: web: www.ivic.hr

Možda će vas zanimati