×

PerfectMeetings.hr

Zagreb

PerfectMeetings.hr - savršeno rješenje za skupove, incentive i događanja u Hrvatskoj! Postoji razlog zašto su neka događanja bolja od drugih. Želite li savršenu organizaciju vašeg skupa, kontaktirajte nas na PerfectMeetings.hr i pobrinut ćemo se da tako i bude.
PerfectMeetings.hr

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

PerfectMeetings.hr je vodeća hrvatska tvrtka specijalizirana za organizaciju skupova i sastanaka, motivacijskih putovanja, kompanijskih događanja.

Mi smo privatna agencija - PCO & DMC  (profesionalni kongresni organizator i tvrtka za lokalnu organizaciju) - sa sjedištem u Dubrovniku, ali i poslovnim centrom u Zagrebu.

Organiziramo različite vrste dogadjanja: od malih povjerljivih susreta rukovodećih ljudi do skupova s više od tisuću sudionika diljem Hrvatske i susjednih zemalja.

U trenutku kada nas kontaktirate odredit ćemo iskusnog voditelja projekta koji će s vama tijesno surađivati na svakom dijelu projekta. S vama će planirati svaki detalj – od ideje do izvršenja - pružajući vam stručnu i personaliziranu uslugu te sigurnost da će vaš projekt biti baš onakav kakav želite. Na svakom koraku, od početnog planiranja do završetka događanja, na raspolaganju vam je naše iskustvo i pomoć u:

• Prezentacijama programa
• Inspekciji odredišta i mjesta događanja
• Izboru mjesta, hotela, restorana itd.
• Promotivnom materijalu
• Planiranju prihoda i rashoda
• Registraciji sudionika
• Rezervaciji smještaja
• Prijevozu do odredišta
• Društvenom programu događanja
• Programu za prateće osobe
• Izletima i turama za sudionike
• Informiranju sudionika
• Svim ostalim uslugama vezanima uz projekt

Ukratko, pružit ćemo vam – u najkraćem roku – detaljnu ponudu sa svim cijenama, kreativni program, efikasnu, pouzdanu i personaliziranu uslugu te nadgledanje i koordinaciju programa od strane voditelja projekta.... i još mnogo toga.

U trenutku kada nas kontaktirate odredit ćemo iskusnog voditelja projekta koji će s vama tijesno surađivati na svakom dijelu projekta. S vama će planirati svaki detalj – od ideje do izvršenja - pružajući vam stručnu i personaliziranu uslugu te sigurnost da će vaš projekt biti baš onakav kakav želite. Na svakom koraku, od početnog planiranja do završetka događanja, na raspolaganju vam je naše iskustvo i stručna pomoć. Pružit ćemo vam – u najkraćem roku – detaljnu ponudu sa svim cijenama, kreativni program, efikasnu, pouzdanu i personaliziranu uslugu te nadgledanje i koordinaciju programa od strane voditelja projekta.... i još mnogo toga.

Organizirate li vaše događanje bilo gdje u Hrvatskoj ili pak u nekoj od susjednih zemalja, rado ćemo vam u tome pomoći. Naše usluge u destinacijama, između ostalih, uključuju prijedlog izbora hotela i restorana, posjete kulturnim i prirodnim znamenitostima toga kraja, prijevoze i stručna vodstva, prijedlog zabavnih sadržaja, program specijalno izrađen za vaše želje, potrebe i budžet.

Svaki vaš event za nas je jedinstveni događaj kojemu pristupamo s osobitom pažnjom poštujući vaše želje i nudeći vam naše usluge – od pronalaska najprikladnijeg mjesta do kreativnog programa i cjelokupne logističke podrške.

Draškovićeva 6610000 Zagreb, Hrvatska
tel: 01 4827 278faks: 01 4832 330
mail: web: www.perfectmeetings.hr
Ranko FilipovićExecutive Manager
tel: 01 4827 278mob: 099 8008 771faks: 01 4832 330
mail:

Možda će vas zanimati