×

PerfectMeetings.hr

Zagreb

PerfectMeetings.hr - savršeno rješenje za skupove, incentive i događanja u Hrvatskoj! Postoji razlog zašto su neka događanja bolja od drugih. Želite li savršenu organizaciju vašeg skupa, kontaktirajte nas na PerfectMeetings.hr i pobrinut ćemo se da tako i bude.
PerfectMeetings.hr

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Organizacija incentive programa

U trenutku kada nas kontaktirate odredit ćemo iskusnog voditelja projekta koji će s vama tijesno surađivati na svakom dijelu projekta. S vama će planirati svaki detalj – od ideje do izvršenja - pružajući vam stručnu i personaliziranu uslugu te sigurnost da će vaš projekt biti baš onakav kakav želite. Na svakom koraku, od početnog planiranja do završetka događanja, na raspolaganju vam je naše iskustvo i stručna pomoć. Pružit ćemo vam – u najkraćem roku – detaljnu ponudu sa svim cijenama, kreativni program, efikasnu, pouzdanu i personaliziranu uslugu te nadgledanje i koordinaciju programa od strane voditelja projekta.... i još mnogo toga.

Draškovićeva 6610000 Zagreb, Hrvatska
tel: 01 4827 278faks: 01 4832 330
mail: web: www.perfectmeetings.hr
Ranko FilipovićExecutive Manager
tel: 01 4827 278mob: 099 8008 771faks: 01 4832 330
mail:

Možda će vas zanimati