×

Produkcijski tim/PROteam

Zagreb

Specijalizirana smo tvrtka za organizaciju, koordinaciju i tehničku produkciju online, virtualnih, hibridnih ili onsite evenata, najam audiovizualne i rasvjetne opreme. Osmišljavamo inovativne načine korištenja novih tehnologija kao što su hologrami, 3D video mapping projekcije, proširena ili virtualna stvarnost, te nudimo osmišljavanje i izradu promotivnih i poslovnih poklona. 
Produkcijski tim/PROteam

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Scenografska inovativna rješenja

Osim klasičnih scenografskih rješenja uređenje prostora, u mogućnosti smo ponuditi i vrlo atraktivna, inovativna i tehnološki napredna rješenja. Ovakva scenografska rješenja moguće je unajmiti samo za događanje, ali i naručiti custom made izradu za otkup.

Digitalna knjigaOvaj gadget omogućava nov način promocije na eventima, prodajnim konferencijama, poslovnim skupovima,... Osobitost ovakvog gadgeta leži u virtualnom listanju knjige - kroz sadržaj knjige prolazi se prijelazom/mahanjem ruke iznad rubova knjige tj. dodirom intraktivne točke.

Podna interaktivna projekcijaJedno od dojmljivijih rješenja interaktivnosti je podna video interaktivna projekcija. Svojim prolaskom mijenjate sadržaj koji može biti pripremljen iz već postojećih obrazaca ili po narudžbi.

FogScreen projekcija (projekcija na vodenu paru)Projekcija na hladnu vodenu paru je instalacija koja može biti vrlo atraktivna na komercijalnim, ali i privatnim tj. svadbenim događajima. Idealna je za postavljanje na ulaznim vratima u dvorane.

Virtualna hostesaSamostojeća pleksi-skulptura u obliku ljudskog tijela koja je oživljena videoprojekcijom, a ujedno izgovara i promotivni tekst. Idealna je kao inovativan dodatak promocijama npr. u trgovačkim centrima ili kao atraktivni dodatak eventima.

Kamenarka 25a/I10000 Zagreb, Hrvatska
tel: 01 6449 644faks: 01 6449 649
mail: web: www.proteam.hr
Dejan BrckovićDirektor
tel: 01 6449 644mob: 091 2741 404
mail:

Možda će vas zanimati