×

Restaurant-pizzeria Velo misto

Split

Restaurant - pizzeria "Velo Misto" smještena je u novoizgrađenom objektu, u poznatoj splitskoj lučici Zenta.

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Catering

Svaka svečanost, bez obzira na veličinu, izaziva našu pozornost. Bilo da se radi o privatnoj ili poslovnoj prigodi, banketu, domjenku, promociji, kongresu, seminaru, poslovnom sastanku, vjenčanju, rođendanu, obljetnici, obiteljskom okupljanju, primanju, božićnoj zabavi, fešti u Vašem dvorištu, pikniku na proplanku, zabavi na jahti ili bilo kojoj drugoj prigodi, Catering služba restauranta "Velo misto" vam može pomoći da se taj događaj pretvori u nezaboravni gastronomski i estetski užitak na zadovoljstvo Vas i Vaših gostiju.

Važnost svakog događaja Vaše obitelji ili tvrtke, "Velo misto" shvaća kao ogledalo Vašeg ugleda u poslovnom svijetu. Naš tim stručnjaka pomno će pratiti svaku vašu želju i savjetovati Vas da postignete željeni cilj svečanosti. Poslovni susret kao mjesto prezentacije tvtrtke je zasigurno događaj koji ne smije otići u krivom smjeru, stoga dopustite da svečanost obogatimo okusima koje će vam predložiti naš stručni tim kuhara i dizajnera hrane.

Koristeći najmodernije metode priprave i dostave hrane, koja ne isključuje divote domaće kuhinje, bogatstvo okusa pretvaramo u maštovite plate, raskošne buffete i slasne deserte. Veliku pozornost posvećujemo svakom detalju, od izbora samo najboljih i najsvježijih namirnica, pomnog planiranja, najboljih kuhara i profesionalnog osoblja, atraktivne prezentacije do vrhunske usluge i organizacije.

Za uslugu catering servisa restauranta "Velo misto", molimo, kontaktirajte odjel prodaje. 

Šetalište kalafata bb21000 Split, Hrvatska
tel: 021 388 777faks: 021 388 777
mail: web: www.velomisto.hr

Možda će vas zanimati