×

Restoran Cocktail

Sisak

COCKTAIL svrstan među 3 najbolja hrvatska kontinentalna restorana

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Zateknete li se u Sisku neizostavno svratite u restoran COCKTAIL u samom središtu grada. Neka vas ne iznenadi da ste u manjem gradu pronašli restoran uređen prema najvišim svjetskim standardima, s gastronomskom ponudom koja intrigira najbolje poznavatelje, s osobljem školovanim u zemlji i inozemstvu, s ozračjem koje će vas ponovno vratiti na ovo izuzetno mjesto.

Restoran COCKTAIL otvoren je kao pečenjarnica1991. koju je obitelj Kramarić, kao svoj obiteljski posao, već 1995. godine transformirala u restoran. Posjetitelji su odmah prepoznali kvalitetu ponude i osoblja, uočivši razliku u odnosu na slična mjesta u gradu. Gastronomska ponuda bila je specifična i inovativna, okruženje opuštajuće a osoblje je od početka njegovalo individualni pristup prema svakom gostu.

Nakon 14 godina rasta i razvoja obitelj Kramarić 2005. godine renovira i proširuje restoran na 150 mjesta, uređuje terasu koja izlazi u mali park s vodoskokom, nadasve profilirajući svoju gastronomsku ponudu. Tako Sisak dobiva respektabilan restoran kojeg se ne bi posramili ni veliki svjetski gradovi.

U međuvremenu sinovi Sanjin i Goran (konobar i kuhar) prolaze dodatnu edukaciju u zemlji i inozemstvu, stvarajući s roditeljima jedinstven restoran.

Okusi i mirisi hrane koju ćete ovdje kušati trajno će vas zarobiti, jer ono što nepce kuša ne zaboravlja se. Iznova ćete se vraćati sami, s rođacima, prijateljima, poslovnim partnerima sigurni da je u pitanju kreativna kuhinja, oplemenjena jela, vrhunsko aranžiranje i posluga.

Restoran COCTAIL mjesto je gastronomskog uživanja i opuštanja.

Naš je cilj, ne samo pružiti Vam gurmanski­ doživljaj nego da cjelokupna svečanost bude ogledalo vašeg dobrog ukusa. 

U današnje vrijeme catering usluge činimo dostupnima svačijem džepu, krenuvši od basic do excelent ponude cateringa.

BASIC CATERING
uključuje dostavu hrane u Vaš prostor - već od 79,00 kn


HIGH CATERING 
uključuje dostavu hrane u Vaš prostor, postavu švedskog stola, tanjure, vilice, salvete -
već od 89,0 kn


EXCELENT CATERING 
uključuje dostavu hrane u Vaš prostor, postavu švedskog stola, tanjure, vilice, salvete, pomoćne stolove:visoke, niske, stolnjake i konobara koji će se brinuti o organizaciji cateringa - već od 110,00 kn

Navedene ponude cateringa podrazumjevaju topla jela dostavljena u termo-boxovima i servirana u toplim banjama. Izbor jela ovisi o broju Vaših uzvanika, prigodi, godišnjem dobu i Vašim željama.

18 godina iskustva i neiscrpna kreativnost udružena s ljubavlju zaposlenih prema onome što rade čini „CATERING KRAMARIĆ" najboljim partnerom kada je rijeć o proslavama svih vrsta.

A. Starčevića 27 44000 Sisak, Hrvatska
tel: 044 549 137faks: 044 549 137
mail: web: www.cocktail.hr
Sanjin Kramarićvlasnik
tel: 044 549 137mob: 098 589 345

Možda će vas zanimati