×

Restoran Kristal

Karlovac

Novo uređeni restoran Kristal smješten je na drugom katu poslovnog centra Bakin u Karlovcu. Izvrstan za održavanje svih vrsta proslava te organizaciju kongresa, seminara, poslovnih sastanaka, predavanja, multimedijalnih prezentacija do 400 sjedećih mjesta. U ponudi je i usluga cateringa.

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

U mogućnosti smo organizirati kongrese, seminare, poslovne sastanke, predavanja, multimedijalne prezentacije do 400 sjedećih mjesta. Dvorana je u potpunosti opremljena najsuvremenijom multimedijalnom opremom (LCD projektori, video i audio snimanja predavanja i prezentacija, bežični mikrofoni, multifunkcijski razglas).

Prilikom opremanja dvorane vodila nas je ideja kako vrijeme provedeno slušajući predavanja ili prateći prezentacije bude što ugodnije. Možemo početi od posebnog izbora anatomski udobnih stolica, audio vizualne opreme, akustike dvorane i još mnogo detalja koje će vam i najdosadnija predavanja učiniti zanimljivima.

Catering je dio ukupne ponude restorana Kristal. Vrhunska ekipa profesionalaca koja raspolaže najsuvremenijom opremom prbrinuti će se da vaš događaj postane nazaboravan.

Nudimo vam mogućnost podizanja hrane, dostave hrane do vas ili uslugu kompletnog cateringa na licu mjesta. Posjedujemo svu potrebnu opremu, stolice stolove, čaše za vino i sok, tanjure, pribor za jelo, stolnjake, salvete...

Posbna ponuda je kompletna usluga organizacije cateringa za vjenčanja pri čemu je dostava hrane i pića od ''mladoženje do sale za vjenčanja''.

 

Matka Laginje 1/II47000 Karlovac, Hrvatska
tel: 047 645 456
mail: web: www.restoran-kristal.com
Petra Bakin
mob: 091 6453 056
mail:

Možda će vas zanimati